Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
To podobnie jak u nas. Pobraliśmy się w zeszłym roku, a staramy tak konkretniej się od października - z przerwami na wyjazdy męża. Od ślubu nie zabezpieczaliśmy się , ale "uważaliśmy". I teraz tego żałuje, bo może byłby już dzidziuś :-(Monika 3760 głowa do góry, ważne to myśleć pozytywnie chociaż wiem że czasem ciężko...
Zajączek 81 po ślubie - rok temu - powiedzieliśmy sobie co będzie to będzie - od października zeszłego roku zaczęliśmy myśleć i działać intensywniej. zobaczmy co z tego wyniknie.
kiedy u Ciebie miałaby być @??? Miałaby, bo nie przyjdzie przecież;-)
Ja też czekam, żeby się nie doczekać, ale u mnie jest stanowczo za wcześnie na jakiekolwiek testy, więc się nie nakręcam...Zresztą tak jak pisałam wcześniej - "marne sząse"![]()

U mnie tak samo...okres powinien być 10-11 i myślę, że się jednak pojawi:-(
U Dominiki na pewno nie będzie :-) I Zajączku Tobie też tego życzę:-)
Martuska , ja również przyłączam się do gratulacji!!!
Tak trzeba sobie wciaz powtarzac.siedze przybita pewnie dostane okresunie mam juz sily z tym wszystkim zludne marzenia nadzieja... i okres
pojutrze pewnie bedzie zalamka
Glowa do gory, prosze Cie !!! 

Martuśka, Gie-oska być może już takie pytanie miałyście /jeśli tak, wybaczcie, ja dziś jestem cała podenerwowana i chaotyczna/ - macie teraz jakieś objawy, ból podbrzusza, itp?
naprawdę żadnych, może jest mi trochę nie dobrze ,ale pewnie z nerwów.
ja jeszcze nie mogęw to uwierzyć:
to oznacza dluzsze czekanie dzisiaj nie wytrzymalam i zrobilam test i teraz zaluje bo pokazalo brak ciazy:-( a do tego jeszcze chyba zaczynam plamic wlasnie zauwazylam brazowe krople krwi na wkladce
to juz chyba po dzidzi
co wy o tym myslicie? pozdrowionka