reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

Też bym chciała się przyłączyć:-( a dopiero 27 dzień cyklu, ale na pewno nie wytrzymam do 33 z testem:-p
Dominika, a co u Ciebie??? Czy to już nie pora na test?:-)

U mnie dzis tez 27dc :tak: wiec mysle ze przeczekam jeszcze weekend... Cycuchy bola, sluz jest, poza tym wszystko w porzadku. Acha, cera okropna :no: Poza tym czuje sie ok :-)
Pozdrowionka Dziewczyny :-D

reklama
zrobiłam test. widzę drugą bladą kreseczke, nie wiem czy wy ją dojżycie na zdjęciu... ale różowa nie jest. raczej biała...

[URL="http://img12.imageshack.us/my.php?image=testr.jpg"][/URL]

my.php

Ja mysle ze to jest to :tak: Ale dla pewnosci zrob jeszcze jeden tescik :-D

witajcie dziewczyny :)
Doczekałam się wizyty u gieni :) Wybadała mi 6/7 tydzień ciąży :) jest czwartek :) a w poniedziałek mam pierwsze usg :) nie mogę się doczekać :)
mogę Wam opisać moje pierwsze objawy:
- pierwszy objaw, na który zwróciłam uwagę, to była podwyższona tempka w dniu w którym miałam dostać @, 37,1 i tak mam do dzisiaj. Po terminie @ nie spadła tylko mam cały czas 37,2 - 37,3
- drugi to taki, że strrrrrasznie bolały mnie piersi. Ból był nieco inny niż na @. Tuż po spóźniającej bolały mnie calusieńkie. Teraz sutki i to przy dotykaniu, czy kiedy śpię na brzuchu :)
- tam gdzie usiadłam tam potrafiłam zasnąć (do teraz tak mam), wiecznie zmęczona
- i wreszcie ten najdokuczliwszy objaw :) mdłości:) potrafią mnie rano obudzić (na szczęście mam na szafce nocnej moich "przyjaciół" - słone paluszki ) i trzymać do popołudnia. Pojawiają się znienacka.

Innych jak narazie nie dostrzegłam. Do mdłości jeszcze jestem w stanie przywyknąć, ale wymiotowania nie znoszę :) mam nadzieję, że nie będę musiała ich znosić :)
pozdrawiam wszystkie staraczki !!!

Ostatnia edycja:
Krufka zgadzam się, że to jest TO :) mnie od razu wyszły dwie grube krechy na obydwu testach :) ale u Ciebie widać drugą słabszą ale jest :)

Krufka no pewnie :) ja zrobiłam pierwszy test w 4 dniu spóźnienia @, następny w 6 dniu. cierpliwości, ale serio. zarówno dominika88 jak i ja zauważyłyśmy u ciebie drugą kreseczkę. a wiesz :) nie wierzę, że obydwie naraz mamy problemy ze wzrokiem :) 3mam kciuki !!!! :)

Zrobiłam rano (po dwóch dniach) drugi test i aż się spociłam z emocji, czekając na drugą kreskę:szok: Wyszła.... Ufffff, choć nadal nie jest mocno różowa. Tłumaczę to sobie tak, że dziś robiłam mniej czuły test (też bobo, ale płytkowy, wykrywa stężenie 25), a przedwczoraj był to bobo strumieniowy (wykrywa już stężenie 10).
Być może pomału rośnie u mnie to stężenie gonadotropiny... Na betę wybiorę się w poniedziałek. Pozdrowienia w słoneczny, piękny dzień!

reklama
Krufka, ja też widzę, jak nic druga kreseczka:) trzymam kciuki
Dzięki Naomi:) właśnie o to chodzi, żeby jakaś zafasolkowana kobietka nam podpowiedziała czego szukać:) Bo wiele niestety sobie idzie od razu do tych co już nie muszą się starać i mają nas w nosie;-)
CO do twoich objawów to juz w zeszłym cyklu je miałam (oprócz mdłości) ale później i tak przyszła ta wstręciucha.
A czy oprócz senności, nie jesteś nadmiernie wkurzona na wszystko?? Bo podobno to tez może wystąpić...

Do góry