reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

To się wstrzymam z bólami jeszcze... ale nie robię sobie nadziei, jak ostatnim raze... Nie chcę się znowu tak bardzo rozczarować (ale kogo ja oszukuję-będę ryczała jak bóbr pewnie):-(

reklama
To się wstrzymam z bólami jeszcze... ale nie robię sobie nadziei, jak ostatnim raze... Nie chcę się znowu tak bardzo rozczarować (ale kogo ja oszukuję-będę ryczała jak bóbr pewnie):-(

Zajączek, ja bardzo przeżyłam przedostatni cykl, chyba najbardziej - byłam prawie pewna, że się udało, bo miałam bóle żołądka, mdłości i czułam, że to TO. No i klapa, bo przyszła @ i to nawet parę dni wcześniej..... Teraz nie robiłam sobie nadziei, nawet było na odwrót, czekałam tak jakoś spokojnie, co będzie, zakładałam nawet, że będzie @. I patrz, jaka przewrotność! :rofl2: Myślę, że mi pomogła zmiana otoczenia - na parę dni pojechaliśmy w góry i tam trochę moja psychika odpoczęła od tego całego stresu starankowego. Było wg mnie już parę dni po owulacji i pierwszy raz nie myślałam tak wiele o tym, że musi się udać.
Uda się, to tylko kwestia czasu. Uda się prędzej niż się myśli, naprawdę:happy:

zrobiłam test. widzę drugą bladą kreseczke, nie wiem czy wy ją dojżycie na zdjęciu... ale różowa nie jest. raczej biała...

[URL="http://img12.imageshack.us/my.php?image=testr.jpg"][/URL]

my.php
No ja tez widzę !!!u mnie tez na początku był taki cień cienia:):):blink:

Kochane jak dodać suwaczek?;-)
Musisaz sobie wybrać na jakiejś stronie z suwaczkami odpowiednie cacko:)
Później w "dostosuj profil" w ustawieniach wybierasz edytuj sygnaturę. I to co sobie wtworzysz na stronie z suwakami (BBcode) wklejasz okienko edytuj sygnaturę.
To tak w skrócie:-) W razie czego polecam sie z dokładniejszymi wyjasnieniami

Dziewczyny, wczoraj robiłam sobie test ( 28 dc ) i wyszła jedna krecha, cykle mam 28-30 dniowe. Czy to było za wcześnie? Dziś miałam takie bóle na @. Do wczoraj bardzo bolały mnie piersi ale już przestały

to chyba zależy od testu Gaba82. ja dziś zrobiłam w 38 dc i mam tylko taką małą cieniutką kreseczkę. tyle że nie zrobiłam testu po nocy - poczekam kilka dni i powtórzę. ty też jeszcze poczekaj parę dni :)

Ja też robiłam wczoraj po południu. Jak @ nie przyjdzie to chyba zatestuję w sobotę. To będzie 31 dc. Ale coraz bardziej boli mnie brzuch więc chyba raczej przyjdzie

reklama
Dziewczyny słuchajcie...Wiem,że to jeszcze za wcześnie, ale zrobiłam sobie wczoraj wieczorem pre-testa:zawstydzona/y:, wiedząc, że i tak nie wyjdzie, ale miałam ochotę i już:-p
No i wyszedł cień cienia ciena drugiej kreseczki:-p Taki widoczny pod światło, dzisiaj rano sprawdziłam-pod odpowiednim kontem-ale istnieje.Ale cień był zbyt blady, żeby go uwiecznić na zdjęciu:confused: I teraz nie wiem-czy to normalne w pre-testach nawet jak się nie jest w ciąży( nie przypominam sobie wcześniej takiej sytuacji, ale chyba rzadko używałam tej firmy), czy to nie zmienia tego, że i tak dostanę za 4 dni okresu...Hmm, przynajmniej jak dostanę, to będziecie wiedziały, że na pre-testach może być nic nie oznaczająca kreseczka i będzie jakiś pożytek dla ogółu z mojej głupoty:-)

Marudka, ja też robiłam pre-test (jako pierwszy z testów) dzień po spodziewanej @. I właśnie wyszedł mi cień cienia drugiej kreski.;-) Nie wiedziałam, co myśleć?Kolejne testy (bobo) za parę dni wykazywały już kreskę. Zrób pojutrze rano inny test (polecam bobo strumieniowy, jest czuły) - Powodzenia!!!:happy:

Do góry