reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

Witam, @ spóźnia mi się 9 dni (przeciętna długość cyklu wynosi u mnie 21 dni chociaż czasami ok23 dni), powinna być 14.04. przy lekkim dotyku bolą mnie sutki, temp. ok 36,8-36,9C, od poniedziałku kilka razy dziennie boli mnie brzuch tak jakbym miała dostać @, mogłabym spać cały dzień, szybko się męczę, mam troszkę większy apetyt niż wcześniej. 17.04 robiłam test i po 6 min. pokazała się 2 blada kreseczka:) jednak dzisiaj powtórzyłam test i pokazała się tylko 1:( ostatnio przez stres schudłam 6kg i nie wiem czy przez to nie spóźnia się @, z drugiej strony nigdy nie miałam żadnych z objawów wymienionych powyżej i nie czułam że to może być TO. strasznie zagmatwałam :) proszę żebyście napisały co sadzicie o moim skomplikowanym przypadku:)

reklama
Witam, @ spóźnia mi się 9 dni (przeciętna długość cyklu wynosi u mnie 21 dni chociaż czasami ok23 dni), powinna być 14.04. przy lekkim dotyku bolą mnie sutki, temp. ok 36,8-36,9C, od poniedziałku kilka razy dziennie boli mnie brzuch tak jakbym miała dostać @, mogłabym spać cały dzień, szybko się męczę, mam troszkę większy apetyt niż wcześniej. 17.04 robiłam test i po 6 min. pokazała się 2 blada kreseczka:) jednak dzisiaj powtórzyłam test i pokazała się tylko 1:( ostatnio przez stres schudłam 6kg i nie wiem czy przez to nie spóźnia się @, z drugiej strony nigdy nie miałam żadnych z objawów wymienionych powyżej i nie czułam że to może być TO. strasznie zagmatwałam :) proszę żebyście napisały co sadzicie o moim skomplikowanym przypadku:)
Kochana ja już bym siedziała u gina na Twoim miejscu:tak::-)

W poniedziałek zrobię bete to może coś się wyjaśni, do gina chciałam iść (pytałam w 2 gabinetach) ale terminy dopiero na połowę maja:( boję się że to przez to że schudłam nie mam @ a reszta to psoty mojej psychiki:baffled: nie chcę się rozczarowaći robić sobie zbyt dużych nadzieji.

W poniedziałek zrobię bete to może coś się wyjaśni, do gina chciałam iść (pytałam w 2 gabinetach) ale terminy dopiero na połowę maja:( boję się że to przez to że schudłam nie mam @ a reszta to psoty mojej psychiki:baffled: nie chcę się rozczarowaći robić sobie zbyt dużych nadzieji.
Rozumiem Cię. A @ może nie byc bo schudłaś. Moja koleżanka się odchudzała i tez jej się @ zatrzymała. Więc lepiej już jutro na betę idź.:tak:

Będę trzymała kciuki żebyś na teście zobaczyła 2 kreski:tak:
Mnie wychodzi 5t2d czyli byłaby niewielka różnica pomiędzy naszymi Maleństwami;-)

reklama
Do góry