reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

Jestem tu nowa :) @ spóźniała mi się 5 dni, zrobiłam wczoraj ok 21:00 dwa różne testy, i wyszły dwie grube czerwone kreski na każdym z nich. Czyli jednak. Ale z objawów, to tylko obolałe piersi, chociaż teraz mniej bolą niż tydzień temu (normalnie zaczynały na 4-3 dni przed @-był to znak że zbliża się ona) W środę mam wizytę u gina, wtedy się okaże który tydzień. Jakoś nie czuję się wcale zafasolkowana, wszystko jest jak zawsze, żadnych objawów, może narazie.. dopiero jak gin potwierdzi - to uwierzę.. :) pozdrowienia dla wszystkich

reklama
Jestem tu nowa :) @ spóźniała mi się 5 dni, zrobiłam wczoraj ok 21:00 dwa różne testy, i wyszły dwie grube czerwone kreski na każdym z nich. Czyli jednak. Ale z objawów, to tylko obolałe piersi, chociaż teraz mniej bolą niż tydzień temu (normalnie zaczynały na 4-3 dni przed @-był to znak że zbliża się ona) W środę mam wizytę u gina, wtedy się okaże który tydzień. Jakoś nie czuję się wcale zafasolkowana, wszystko jest jak zawsze, żadnych objawów, może narazie.. dopiero jak gin potwierdzi - to uwierzę.. :) pozdrowienia dla wszystkich
Wielkie gratulacje Kochana!!!:tak::-D

Dziękuję za gratulacja. Wg. obliczeń z kalkulatorów które znalazłam na innym topiku, jestem w 5 tygodniu..spodziewany termin: sylwester :) napewno będzie niezapomniany :) W środę pewnie się to potwierdzi, chciałabym tylko żeby wyniki były dobre-wtedy niech się dzieje co chce - mogę mieć te inne objawy, a co tam :) dzisiaj jeszcze jeden test sobie zrobie, zrobiłam już dwa to do 3 razy sztuka :) no i trzeba kupić kwas foliowy-podobno to bardzo ważne w tak wczesnych tygodniach.
od dawna chciałam poczuć jak to jest być w ciąży - ale teraz gdy jestem - nic nie czuje :))
Pozdrawiam i życzę zafasolkowania!!!!

Dziękuję za gratulacja. Wg. obliczeń z kalkulatorów które znalazłam na innym topiku, jestem w 5 tygodniu..spodziewany termin: sylwester :) napewno będzie niezapomniany :) W środę pewnie się to potwierdzi, chciałabym tylko żeby wyniki były dobre-wtedy niech się dzieje co chce - mogę mieć te inne objawy, a co tam :) dzisiaj jeszcze jeden test sobie zrobie, zrobiłam już dwa to do 3 razy sztuka :) no i trzeba kupić kwas foliowy-podobno to bardzo ważne w tak wczesnych tygodniach.
od dawna chciałam poczuć jak to jest być w ciąży - ale teraz gdy jestem - nic nie czuje :))
Pozdrawiam i życzę zafasolkowania!!!!
Dziękuję Kochana:tak:
Ja kwas foliowy łykam już jakies parę tygodni. Jakby mi się udało w tym miesiącu zafasolkowac to byłby niezły prezent na druga rocznice ślubu:-D

Serdecznie gratuluję i spokojnych 8 miesięcy życzę::-):-):-)
No i bardzo dziękujemy za podzielenie się swoimi objawami (a w zasadzie ich brakiem:-))
Jak długo starałaś się o dzidzię??

Gratulacje super że ci się udało i szczęśliwego rozwiązania życzę .Agniesiak 85 jak u ciebie u mnie niestety nic i na dodatek wcześniej dostałam @ katastrofa chyba za mocna się nastawiała , ach takie życie pozdrowianka dla wszystkich.

Gratulacje super że ci się udało i szczęśliwego rozwiązania życzę .Agniesiak 85 jak u ciebie u mnie niestety nic i na dodatek wcześniej dostałam @ katastrofa chyba za mocna się nastawiała , ach takie życie pozdrowianka dla wszystkich.
Nom ja jeszcze mam 2 dni do @... na razie cisza..:-D zobaczymy... jak nie dostanę za dwa dni @ to poczekam jeszczę parę bo kiedyś miałam 30dniowe cykle.
Przykro mi bardzo, ale @ szybko minie i znów będziesz się starac:-D a to sama przyjemnośc:tak::-)

Matko !!! Moje pierwsze objawy to brak objawów... Nic mi nie jest. Tylko piersi duże.Czy osiem testów ciążowych moze się mylić?????????????Jutro zrobię kolejne:) Pianistka zaraża:) Genreralnie musiałby to być złoty strzał:) Statystycznie niemożliwy:) Będę mamą???????????

Matko !!! Moje pierwsze objawy to brak objawów... Nic mi nie jest. Tylko piersi duże.Czy osiem testów ciążowych moze się mylić?????????????Jutro zrobię kolejne:) Pianistka zaraża:) Genreralnie musiałby to być złoty strzał:) Statystycznie niemożliwy:) Będę mamą???????????
No to Morka, możemy Ci chyba pogratulować:-D:-D:-D Super:)
Daj znać co i jak trzeba robić żeby zrobić;-)

reklama
Witam dziewczyny ! podejrzewam u siebie ciąże ale poza spozniajacym sie okresem to innych objawów nie widze
no może poza dziwnymi upwami. W poniedziałek wybieram sie do lekarza wiec wszystko sie wyjaśni

Do góry