reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

Wiola witam na BB i trzymam kciukaski za tescik .... uda sie , musi sie udac :) .. mam podobna sytuacje do Ciebie ... tez poronienie tyle ze wywolywane ... po, drugi miesiac staran i mocno chce wierzyc ze sie udalo ;) ... pozdrawiam i czekamy na tescik i fluidki :)

reklama
Dziewczyny, welkie dzięki za słowa wsparcia :)Jesteście kochane. Najgorsze, że nie mogę przestać o tym myśleć...Nie zniosę kolejnego testu z wynikiem negatywnym :mad: Jakie to życie jest przewrotne, niektóre kobiety nie chcą mieć dzieci, a mają, a my staramy się, bardzo chemy, a fasolki jak nie było, tak nie ma....
Ps. Dobrze że chociaż te "próby we dwoje" są przyjemne, bo inaczej człowiek by zwariował ;)

I jeszcze jedno..
Wszystkim starającym się mmmnnnnóstwo pozytywnych fluidów i szybkiego zafasolkowania !!!!:)

Witam dziewczynki,
MoniQa, wiola9, Miminka - wierzę że Wasze teściki będą dwukreseczkowe
Życze spokoju !!!!!!!!!!!
MoniQa a jak Ty się czujesz brzuszek boli??

MoniQa pewnie zsanęła przed kompem ;D ;)...bo mówiła wczoraj że jakaś taka senna jest...w sumie to zwala na to że wczesnie wstała ;)...ale ja myslę że to fasolka ;D ;)

A ja tak planowałam zrobić męzowi niespodziankę a tu klops :( w niedzielę rano przyjechała ta wstrętna@. Aż sie poryczałam i cały dzień nie miałam nastroju, nie chciało mi się wczoraj nawet do Was pisać.
Mam nadzieję, że następnym razem wyjdzie, bo nie jestem już młodziutka i czas mi ucieka.

Cieszę się z Waszego szczęścia i czekam na pozytywne fluidki, może pomogą.

Pyza - prosze bardzo fluidki dla Ciebie, dla MoniQi i Moniki3
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~
Masz racje Monika3 ta senność i ból podbrzusza to fasolka mówie Wam ja tak mam
MoniQa - pochwal sie !!!!!

reklama
Agnieszko łapię fluidki...łapię!!! Zwłaszcza od Ciebie...bo miałyśmy się trzymać razem...hmmm...może ja będę następna??

Pyza :) główka do góry...nastepnym razem sie uda :D

Do góry