no ja wlasnie tez testy owulacyjne w tym miesiacuU mnie też @ na całegoWIdze Kochana, że z cyklami idziemy łeb w łeb
Ja w tym miesiącu wypróbuje pierwszy raz testy owulacyjne, może pomogą;-):-)

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
no ja wlasnie tez testy owulacyjne w tym miesiacuU mnie też @ na całegoWIdze Kochana, że z cyklami idziemy łeb w łeb
Ja w tym miesiącu wypróbuje pierwszy raz testy owulacyjne, może pomogą;-):-)
no ja wlasnie tez testy owulacyjne w tym miesiacu![]()
witam kobitkija tez sie dolacze
ja juz 3 miesiac sie staram .... no i zobaczymy co bedzie... narazie czekam na ciocie.... niby dzisiaj powinna byc ale z testem poczekam kilka dni moze tydzien bo moze glupia wstretna @ przylezie.... :/ co zauwazylam u siebie?? hmmm..... wczesniej mialam w polowie cyklu sluz rozciągliwy... po jakims czasie duzo bialego strasznie duzo i taki serkowaty byl teraz mi sie zmienil na rozciagliwy znow.... mlecznobialy i chyba sie przemienia w przezroczysty..... kurka tak bardzo bysmy chcieli juz dzidzie
i nie wiem czy to mozliwe czy nie.... nie wiem jaki sluz na poczatku ciazy jest a pewnie u kazdej inny bo przeciez kazda z nas inaczej troszke zbudowana... piersi bola ale delikatni i tylko gdy je mocniej przycisne lub sie opre o cos.... wczesniej bolaly jak dotykalam guziczkow.... mam nadzieje ale nie chce dac sie zwariowac.... nie wiem czy zrobic test za tydzien czy poprostu pojsc na beta hcg i wtedy bede pewna czy mi hormony skoczyly czy nie.... jak myslicie?? wczesniej mialam przygode juz ze test mi pokazal 2 kreski poszlam na drugi dzien na bete i dupa nic ani kapki ze jestemw ciazy.... :/
mam nadzieje ze wam sie szybciej uda pozdrawiam gorąco i trzymam kciuki za wszystki przyszle mamcie:-)
Witam, jestem nowastaramy się z mężem o dziedzie ale na razie z marnym skutkiem. W sumie to nie zabezpieczamy sie od grudnia, ale moja praca jest dosc wyjazdowa wiec ciezko bylo pocelowac w dni plodne i dopiero w tym miesiacu udalo nam sie wspolzyc w te wlasciwe dni. Tak bym chciala zeby sie udalo, ale jak czytam jak niektore z was tak dlugo sie staraja i nic z tego nie wychodzi to boje sie ze u mnie tez tak bedzie
ale glowa do gory i moze sie uda![]()