xXxIzuLQaxXx
Mamusia :)
to nie przemeczaj siea bole brzucha jak najbardziej normalne... mnie bardzo dlugo bolalo jak na @
a dzidzia na pewno jest zdrowa
![]()
Ale wiesz jak to jest, jak boli to człowiek sie martwi że coś się dzieje
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
to nie przemeczaj siea bole brzucha jak najbardziej normalne... mnie bardzo dlugo bolalo jak na @
a dzidzia na pewno jest zdrowa
![]()
NO STARAM SIE STARAMPewnie że się udatylko nie myśl tak non stop o tym
wyluzuj kochana :*
JA TEZ WIDZE KOCHANAagniesiak wklejam wam testa co nieco widac wiadomo ze golym okiem inaczej niz przez kompa.... powtorze jeszcze testa w niedziele tylko ze tamten bedzie mial czulosc od 20 mlu/ml ale jesli mialby wyjsc to z pewnoscia by wyszedl ... no to czekam na opinie o ile cos zobaczycie
NO TO OBY DO JUTRA;-)CZEKAMY:-)No to krew oddana, jutro będzie wszystko wiadomo.![]()
Agniesiak, czy Ciebie też boli brzuch tak jak mnie?
KOCHANE A TE BOLE BRZUSZKA TO TAKIE DOSC CZESTO SPOTYKANE NA POCZATKUTeż..:-( Ale nie przez cały czas. Momentami. Ale nie raz, nieźle się wystraszę, normalnie myślę, że @ idzie
A i na 100% będe miec cc..
NO STARAM SIE STARAMJUZ CORAZ BARDZIEJ MI TO WYCHODZI:-)
A JA CALY CZA WIDZE NA TYM TESCIE OWU 1KRECHE MAM NADZIEJE ZE JUZ NIEDLUGO BEDA 2A JAK TAM WTORKOWY WIECZOR???MY WLASNIE SKONCZYLISMY GRILLA,ZARAZ BEDE SYNKA KLADLA SPAC A POTEM CHWILA RELAKSU
BUZIAKI DZIEWUSZKI
HEJ KOCHANA:-)KTORY TO CYKLTO TRUDNO POWIEDZIEC BO MOJE CYKLE SA TAK NIEREGULARNE ZE SZKODA GADAC JAK JUZ WCZESNIEJ PISALAMtusia- widze, ze tez staracie sie o drugiegi bejbusiaa powiedz, ktory to juz cykl? i jak bylo za pierwszym razem ? szybko sie udalo? u nas z Zu udalo sie za 1 razem mimo cholernie nieregularnych cyklow, a teraz drugi idzie i w sumie po pierwszym takie jakies dziwne rozczarowanie, ze tym razem sie nie udalo za pierwszym :-( ale wiem, wiem... standardowo to do 3-4 razy trzeba probowac
![]()
Sandrahaha UDA CI SIE JA W TO WIERZE!!!!hej dziewczyny ;-) powiedzcie mi jakie byly wasze pierwsze objawy?? mnie jajniki pobolewaja i brzuch tak jak na okres a mam do niego ejszcze dokladnie tydzien... tak starsznie chcialabym zajsc w ciaze :--( tak dlugo sie staramy i nic... nie rozumiem nic... biore clo, robie testy owulacyjne.... ddokladnie wiem kiedy bede miec owulacje a pomimo tego nadal lipa :-
-
-
-(
widzialam ze jedna z was ma wpisane ze jest w 3 tygodniu... jak to mozliwe ze juz wiesz?? bylas na becie czy tescior ci tak wczesnie pokazal 2 kreseczki?? chcialabym zrobic test ale boje sie ze to za wczesnie i ze pokaze sie tylko jedna kreseczka i bede znowu beczec :--( poza tym czuje sie jak zawsze przed okresem wiec watpie zeby sie udalo... :-
-
-(
hej dziewczyny ;-) powiedzcie mi jakie byly wasze pierwsze objawy?? mnie jajniki pobolewaja i brzuch tak jak na okres a mam do niego ejszcze dokladnie tydzien... tak starsznie chcialabym zajsc w ciaze :--( tak dlugo sie staramy i nic... nie rozumiem nic... biore clo, robie testy owulacyjne.... ddokladnie wiem kiedy bede miec owulacje a pomimo tego nadal lipa :-
-
-
-(
widzialam ze jedna z was ma wpisane ze jest w 3 tygodniu... jak to mozliwe ze juz wiesz?? bylas na becie czy tescior ci tak wczesnie pokazal 2 kreseczki?? chcialabym zrobic test ale boje sie ze to za wczesnie i ze pokaze sie tylko jedna kreseczka i bede znowu beczec :--( poza tym czuje sie jak zawsze przed okresem wiec watpie zeby sie udalo... :-
-
-(
DZIEWCZYNY A JAK DLUGO SIE JUZ STARACIE ZE JEDNA Z WAS JUZ DOSTALA A DRUGA MA DOSTAC TE TABL????BO TUTAJ TO NIE TAK LATWO O TO:-Sandrahaha UDA CI SIE JA W TO WIERZE!!!!
mi takze gp chce przepisac clo i jestem w trakcie badan
krew(hormony) juz zrobilam teraz czekam na wyniki mojego W (badanie nasienie) i na list ze szpitala na monitoring i dopiero po tym przepisza mi clomid ....a ten cykl ech... brzuch mnie juz pobolewa wiec jutro @ zawitachociaz temp dzis 37,00