reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

reklama
NO TO OBY DO JUTRA;-)CZEKAMY:-)
A tu już koniec dnia. :shocked2: Był tak intensywny, że zleciał nie wiadomo kiedy. :-)
Teraz wymyślam co tu zrobić, żeby jak najpóźniej odebrać jutro wynik. To może wydawać się głupie, bo przecież po to ta beta, żeby jak najszybciej było coś pewnego wiadomo, a z drugiej strony rodzi się taki wstyd, że szukam u siebie objawów, a może się rano okazać, że to zwykła histeria.
chcialabym zrobic test ale boje sie ze to za wczesnie i ze pokaze sie tylko jedna kreseczka i bede znowu beczec :-:)-( poza tym czuje sie jak zawsze przed okresem wiec watpie zeby sie udalo... :-:)-:)-(
23 dc to rzeczywiście nie najlepszy czas na domowy test. Ja jestem w 22 dc i dziś poszłam na betę (choć pomimo całej wiedzy rano zrobiłam test sikany - oczywiście wynik negatywny :-);-)). A jak u Ciebie z temperaturką? Zmierz rano, to dobry sposób, by stwierdzić, czy idzie @.
Dobranoc Kochane, uciekam spać. Rano nowy dzień i nowe wieści. Oby fasolek przybywało na naszym wątku jak najwięcej. :tak:

DZIEWCZYNY A JAK DLUGO SIE JUZ STARACIE ZE JEDNA Z WAS JUZ DOSTALA A DRUGA MA DOSTAC TE TABL????BO TUTAJ TO NIE TAK LATWO O TO:-:)szok:
my sie staramy rok i 5 miesiecy... lekarz dal mi po roku... byla to mloda ginekolog a ja bylam z moim facetem i on powiedzial od razu ze albo oni cos nam pomoga albo on zrobi awanture :-) chyba to ze przyszlam wlasnie z nim ,,zadzialalo'' bo on starszy jest i babeczka widziala ze ciezki orzech do zgryzienia z nigo :-) zrobila wywiad z nami i zadecydowala ze clomid bedzie najlepszy... ja wczensiej mialam problemy z owulka, male pecherzyki no i w rodzinie wiele osob mialo problem z zajsciem w ciaze (w tym tez in vitro) dlatego moze tez tak szybo mi przepisali clo... ginekolog mowila ze tutaj normalnie to po 2 latach staranek przepisuja clomid. pechcerzyki slicznie mi po nim rosna :-) duze 2 :-) jednak nadal nic... jedyny problem jaki jest to to ze jezdzisz na monitorowanie cyklu a gdy babeczka ustali kiedy bedziesz miec owulacje na tym koniec... nie masz iwcej monitorowanych cyklow... mi powiedziala z ebede miec w 14 dc i zawsze tak mam bo sprawdzam z testami owulacyjnym... tylko mowie ze nie mam pojecia jak to jeest u ciebie... u mnie bynajmniej w szpitalu tak bylo... ja bede zaczynac 6 cykl i tak do wrzesnia mam jeszcze brac... czyli tak moze 9 cykli z clo wyjdzie... we wrzesniu bede starala sie rozmawiac z lekarzem o in vitro... ja jestem juz nawet teraz zdecydowana na to... moj facet tez...

wiecie co...:-( zaczely mnie cycuchy bolec i od wieczora w brzuchu mnie kłuje i cos tak cholernie czuje ze na dniach @ przylezie wiec z tego mojego nieszczesnego testu to raczej nici :zawstydzona/y::-( pewnie test byl wadliwy i schize zrobil jak kiedys jeden moj :no::sorry2:

ehhhh no i znow dupa :-(

wiecie co...:-( zaczely mnie cycuchy bolec i od wieczora w brzuchu mnie kłuje i cos tak cholernie czuje ze na dniach @ przylezie wiec z tego mojego nieszczesnego testu to raczej nici :zawstydzona/y::-( pewnie test byl wadliwy i schize zrobil jak kiedys jeden moj :no::sorry2:

ehhhh no i znow dupa :-(

Skąd od razu takie złe myśli u Ciebie?? Mnie przed dniem spodziewanej @ brzuch bolał zupełnie jak na @, a od tamtej pory @ nie ma ;]

Dziewczyny, pępek mnie swędzi i trochu tak jakby piecze czasami. Czy to ma jakiś związek z bobasem? A może wiecie coś na temat piękącego pępka? Może mam zapalenie jakieś? :( Nie wiem bo pierwszy raz w życiu się spotykam z czymś takim..

izulka bo zazwyczaj przed kresem boli mnie brzuch i piersi fakt ze teraz bardziej boli brzuszysko niz zwyczajnie ale mam zle przeczucia :-( a moze jutro na bete pojde?? heh zobacze...

missiiss musisz być dobrej mysli, mnie bolały piersi masakrycznie i brzuch kłucia jak zawsze na @ ale ona nie przychodziła:-). A temp mierzysz? ja mierzyłam i jak tylko miałam z rana wiecej jak 37 to radocha choć jednego dnia spadła do 36.9 i od razu mialam mysli ze się nie udało, ale jednak udało się i Tobie też na pewno się udało, czekam na wieści z betki lub kolejnego testu:-)

beata26 mierze temp ale ona mi nie skoczyla wyzej niz 36,85.... ale w poczatkowej fazie cyklu mialam zawsze bardzo niska bo 36,1-36,4 gora. dzisiaj jak tylko siade do kompa to wkleje swoj wykresik to zobaczycie. mam zle przeczucia nie wiem czemmu... brrr

Sandrahaha UDA CI SIE JA W TO WIERZE!!!!
mi takze gp chce przepisac clo i jestem w trakcie badan
krew(hormony) juz zrobilam teraz czekam na wyniki mojego W (badanie nasienie) i na list ze szpitala na monitoring i dopiero po tym przepisza mi clomid ....a ten cykl ech... brzuch mnie juz pobolewa wiec jutro @ zawita:wściekła/y: chociaz temp dzis 37,00
Tempka piękna:tak::-DChyba jednak nie zawita:tak::-)

Skąd od razu takie złe myśli u Ciebie?? Mnie przed dniem spodziewanej @ brzuch bolał zupełnie jak na @, a od tamtej pory @ nie ma ;]

Dziewczyny, pępek mnie swędzi i trochu tak jakby piecze czasami. Czy to ma jakiś związek z bobasem? A może wiecie coś na temat piękącego pępka? Może mam zapalenie jakieś? :( Nie wiem bo pierwszy raz w życiu się spotykam z czymś takim..
Kochana współczuję strasznie. Ja nic nie wiem o swędzących pępkach:-D ale wiesz co.. wczoraj wieczorem jak poszłam siusiu to na papierze zauważyłam różowy ślad.. tak się wystraszyłam że hej..:-( Juz myślałam,że @ idzie..
Ale chodziłam w nocy jeszcze dwa razy na siusiu i juz nic nie było, wsyztsko ok, więc nie wiem co to było:-( M mi powiedział,ze może się zagnieżdża nasz "Tomuś"..

reklama
beata26 mierze temp ale ona mi nie skoczyla wyzej niz 36,85.... ale w poczatkowej fazie cyklu mialam zawsze bardzo niska bo 36,1-36,4 gora. dzisiaj jak tylko siade do kompa to wkleje swoj wykresik to zobaczycie. mam zle przeczucia nie wiem czemmu... brrr

kurde! powtorz test i zobaczysz druga kreske! i nie panikuj - wszystkie te objawy to jak najbardziej na bobaska wskazuja! :-) moj jeden test pokazal taka kreske, co to ja tylko pod swiatlo bylo widac :-D Twoja w porownaniu do tej mojej to mocna gruba krecha :-D na kiedy termin @?

Do góry