missiis1301 może zawcześnie poszłaś do ginka? faktycznie zrób tą bete. Ja też idę jutro na bete i chyba pójdę też w poniedziałek. Tylko trochę drogo, bo kosztuje 30 zł.
A z moich objawów, to najpierw bóle brzucha po prawej stronie, małe żyłki na piersi, zmęczenie,powiększone piersi a od wczoraj takie lekkie mulenie.
Anabubanie wiem czy mi otoczki sutek ściemniały, bo ja zawsze swoje mialam dosyć ciemne
A z moich objawów, to najpierw bóle brzucha po prawej stronie, małe żyłki na piersi, zmęczenie,powiększone piersi a od wczoraj takie lekkie mulenie.
Anabubanie wiem czy mi otoczki sutek ściemniały, bo ja zawsze swoje mialam dosyć ciemne

czy ten hormon LH rosnie stopniowo gdy kobieta zbliza sie do owu czy skok jest nagly np.z dnia na dzien,bo robie testy owu i dzisiaj krska jest znacznie ciemniejsza niz zwykle i dlatego zaczelam sie zastanawiac jak to jest:-)wiem ze zeby stwierdzic owulacje to musi byc ciemniejsza badz taka sama jak kontrolna,poprostu jestem ciekawa czy to znaczy ze zblizam sie do owu czy jak:-)dziekuje
:-
NA PEWNO WSZYSTKO DOBRZE JEST;-),PRZECIEZ KAZDY ORANIZM JEST INNY I NIE WSZYSTKO WYGLADA TAK SAMO