reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

NO LASKI ja dostałam oczopląsu ,prawie wszystki e naraz -CUDOWNIE .MALINKA RYBKA-moje gratulacje,bardzo się cieszę ,dbajcie teraz osiebie ,dużo wypoczynku .A nie mowilam ,żę gorąco zrobisię latem, teraz kolej na następne,w tym na mnie i na ciebie Majeczko -KOCHAM WAS moje zatroskane mamusie ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

reklama
Dorka oczywiscie ze za ciebie rowniez trzymam kciuki na egzaminie ...jak to sie mowi , polamania piora badz jezyka :)

Majeczko bedziesz tak samo jak my szczesliwa wiedzac ze nosisz pod serduszkiem swoja upragniona kruszynke :) ... buziaki  :-*

Rybka! Serdeczne gratulacje! Coś widzę koleżanki, że tu się parami fasolki objawiają... tym razem Rybka z Malinką!
Uwaga! Szukam kogoś do pary! testowanie ok 30.06.2005r. !!!! ;)
Malinka! Właśnie przeczytałam! Tak się cieszę, że się ułożyło i mąż tak się cieszy! Chyba pozytywnie Cię zaskoczył... Może ten Twój wcześniejszy nastrój to trochę było z powodu fasolki?? Mam nadzieję, że teraz wszystko się ułoży i będziesz szczęśliwa! Powodzenia

Majeczka! głowa do góry! Nie wolno Ci tak mowić i myśleć! Ja się starałam prawie 3 lata!! I się w koncu doczekałam. Zmieniłam gina, leczyłam moje jajniki i się udało. Tobie też się uda! Musisz w to wierzyć! Ja też łapałam dużo załamek przez te trzy lata, ale jakoś się zbierałam. Trzymam kciuki ;) I mocno Cię ściskam :) :) Będzie dobrze :)
Oliwka, dołączaj do nas, Majka, też. I cała reszta. przesylam fluidy ciążowe :-*

reklama
Dzięki dziewczynki za słowa otuchy i za fluidki, mam nadzieję, że ich sporo nałapałam i tym razem się uda :). Jeszcze raz gratulacje dla Malinki no i dla Rybki oczywiście

Do góry