reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

reklama
noo..jak nie prywatnie..-przyzwyczajają nas..że za wszystko trzeba niestety płacic..aż cisna mi sie brzydkie słowa na usta!

no czesc dziewczyny!!! niebylo mnie tylko kilka dni a tu juz calkiem mozliwe ze tyle zasafolkowanych kobitek!!!super!!ciesze sie bardzo!!mam nadzieje ze zobaczycie te II upragnione krechy!!my znow sie staramy i mamy nadzieje ze tym razem sie uda!!!caluje i pozdrawiam!!

no własnie tak mi podpowiadali, bym nie mówiła,z ę to sie stało przed weekendem tylko teraz..i by było ok..ale ja zamiast na izbę przyjęć do szpitala..to ja do lekarza pierwszego kontaktu..potem do chirurga ze skierowaniem..który juz włąanie mnie nie przyjął bo miałam nr 19 ;)..czyli "mądry Polka po szkodie"..nastepnym razem będe lgala jak z nut..ze stało sie to właanie w tej chwili i natychmiast potrzebuje pomocy...
Nawet jak odchodziłam od okienka..pani powiedziała oj..na wizytę do chirurga do raczej dzis nie licz..trzeba było od razu po "wypadku"..jechać do szpitala..nie czekać..a ja..to teraz tak zrobie..ona-tam pracują lekarze i znają sie..taaaa:)..ile razy sama wiozłam przypadki-tygodniowego stłuczenia:)..no, ale sama po prostu..szkoda słów..............dzien spedzony w domu..nie moge łazić juz calkiem boli..szczypie..pulsuje..i mrowieje..dretwieje....aaaaaaaaaaaaaa-mam dosc..kisze sie w domu...:(

reklama
Dziewczyny, jak to jest z tymi piersiami w ciazy? One zawsze bola? A jak tak, to kiedy sie to zaczyna? Bo slyszalam juz wiele na ten temat.

Do góry