Aniaa_87
Fanka BB :)
Hej dziewczynki :* Ostatnio mnie nie było, bo miałam trochę spraw na głowie..
Kamia_22 Wiem coś o tych "myślach".. Co prawda my się jeszcze nie staramy tak na 100%, ale też miewam myśli, czy oby na pewno wszystko ze mną w porządku
Chciałabym zrobić odpowiednie badania pod tym kątem (tak na wszelki wypadek), ale nawet nie wiem jakie trzeba zrobić 
Byłam wczoraj u lekarki pierwszy raz na NFZ. Już więcej nie pójdę
Nie dość, że baba potraktowała mnie oschle (nic mi nie dolegało, ale chciałam się przebadać, bo w styczniu miałam torbiel), bo nie przyszłam z żadnym problemem, to jeszcze okazała się niedelikatna najprościej mówiąc. Nie miałam bóli od lutego, ale po wczorajszym rannym badaniu usg do wieczora bolało mnie tak, że aż się skręcałam :-( Już wolę zapłacić za wizytę, ale przynajmniej wiem, że moja lekarka jest kompetenta, miła i delikatna :-) Wytłumaczy mi wszystko.
Ehh.. Nowy cykl.. Pewnie nic nie będzie, bo spotkam się z chłopakiem pewnie po dniach płodnych :-( Ale mam nadzieję, że którejś z Was się uda w tym cyklu :*:* Oczywiście najlepiej jakby udało się każdej :*:*:* Trzymam kciuki
Kamia_22 Wiem coś o tych "myślach".. Co prawda my się jeszcze nie staramy tak na 100%, ale też miewam myśli, czy oby na pewno wszystko ze mną w porządku
Chciałabym zrobić odpowiednie badania pod tym kątem (tak na wszelki wypadek), ale nawet nie wiem jakie trzeba zrobić 
Byłam wczoraj u lekarki pierwszy raz na NFZ. Już więcej nie pójdę
Nie dość, że baba potraktowała mnie oschle (nic mi nie dolegało, ale chciałam się przebadać, bo w styczniu miałam torbiel), bo nie przyszłam z żadnym problemem, to jeszcze okazała się niedelikatna najprościej mówiąc. Nie miałam bóli od lutego, ale po wczorajszym rannym badaniu usg do wieczora bolało mnie tak, że aż się skręcałam :-( Już wolę zapłacić za wizytę, ale przynajmniej wiem, że moja lekarka jest kompetenta, miła i delikatna :-) Wytłumaczy mi wszystko. Ehh.. Nowy cykl.. Pewnie nic nie będzie, bo spotkam się z chłopakiem pewnie po dniach płodnych :-( Ale mam nadzieję, że którejś z Was się uda w tym cyklu :*:* Oczywiście najlepiej jakby udało się każdej :*:*:* Trzymam kciuki

naprawdę te 100 zł tyle zmienia??
stwiaerdziłam, żw wolę wydać te 8 dych ale być traktowana z godnością i uwagą