reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

Hej dziewczynki :* Ostatnio mnie nie było, bo miałam trochę spraw na głowie..

Kamia_22 Wiem coś o tych "myślach".. Co prawda my się jeszcze nie staramy tak na 100%, ale też miewam myśli, czy oby na pewno wszystko ze mną w porządku :zawstydzona/y: Chciałabym zrobić odpowiednie badania pod tym kątem (tak na wszelki wypadek), ale nawet nie wiem jakie trzeba zrobić :zawstydzona/y:

Byłam wczoraj u lekarki pierwszy raz na NFZ. Już więcej nie pójdę :wściekła/y: Nie dość, że baba potraktowała mnie oschle (nic mi nie dolegało, ale chciałam się przebadać, bo w styczniu miałam torbiel), bo nie przyszłam z żadnym problemem, to jeszcze okazała się niedelikatna najprościej mówiąc. Nie miałam bóli od lutego, ale po wczorajszym rannym badaniu usg do wieczora bolało mnie tak, że aż się skręcałam :-( Już wolę zapłacić za wizytę, ale przynajmniej wiem, że moja lekarka jest kompetenta, miła i delikatna :-) Wytłumaczy mi wszystko.
Ehh.. Nowy cykl.. Pewnie nic nie będzie, bo spotkam się z chłopakiem pewnie po dniach płodnych :-( Ale mam nadzieję, że którejś z Was się uda w tym cyklu :*:* Oczywiście najlepiej jakby udało się każdej :*:*:* Trzymam kciuki :tak:

reklama
Cześć śpiochy:-)
Aniaa ja korzystam z przychodni prywatnych które mają podpisaną umowę z nfz więc obsługę mam prywatna bezpłatnie:-)
ale byłam teraz u nowego gin i niestety nie ma usg w gabinecie za to jest przemiłym starszym panem.
Jeszcze nie mam o nim zdania:sorry2:
To prawda że kobiety gin są bardzo niedelikatne:wściekła/y:,chociaż w swoim życiu spotkałam 2 które były super:tak:
Niestety musiałam się z nią rozstać:-(
Tak więc jak masz dobrego gin to nie szukaj wrażeń gdzie indziej!!!
Zaglądaj do nas częściej

Aniaa czyli niestety okazało się, że opinia o tej babce była prawdziwa:-( powiedzcie jak to jest, że 95% lekarzy z NFZ to delikatnie mówiąć niemiłe, znudzone pracą chamy, a na prywatnych praktykach ci sami ludzie są jak do rany przyłóż:szok: naprawdę te 100 zł tyle zmienia??:wściekła/y:
ja chodzę teraz do babki, naprawdę fajna i delikatna ale jakby nie było 80 zł nie twoje. chciaż po ostatniej wizycie u ginia z NFZ gdzie w podcazs usg dopochwowego do gabinetu weszły po kolei dwie pielęgniarki otwierając na oścież drzwi na korytarz, potem anestezjolog facet zaczął sobie tam szykować rzeczy na kolejny zabieg, a sam lekarz nie wiedząć, że biorę tabletki "zobaczył" piękną owulację:-D stwiaerdziłam, żw wolę wydać te 8 dych ale być traktowana z godnością i uwagą:happy:

Racja racja racja całe życie chodziłam prywatnie(nie licząc szpitala) i moja mama też.
Teraz poszłam do prywatnej przychodni która ma podpisaną umowe z nfz i niby gin fajny ale jakoś tak....sama nie wiem:dry:
Ledwo znam okolice i ciężko jest znależć gin tak bez polecenia

Kamia ja właśnie na tej stronie i na podobnej przeczytałam te negatywne opinie o gince z NFZ'tu.. Co prawda mi nie wykryła rzekomej nadżerki jak u większości pacjentek, ale była baaardzo niedelikatna.. Nie lubię gdybać, ale gdybym była w ciąży... :sorry::realmad: Wolę o tym nie myśleć.. Ehh.. Tacy ludzie nie powinni być lekarzami.. Natomiast moja prywatna lekarka ma tam same dobre opinie. Na prawdę te strony są pomocne :tak:

reklama
poziomki czytałam. No to nie mogę powiedzie, że ta stronka ułatwi Ci wybór bo to jak wybieranie między złym a gorszym:szok:
Aniia no właśnie przerażające jest to, że większość negatywnych komentarzy doyczy tego jak ci lekarze zawalili coś przy ciąży:crazy:

Do góry