reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

Trochę myli ta twoja nieregularna @ ale jakbyś dziś poszła na betkę to masz już pewny 100% po po owulacji z tego co piszesz to juz dużo czasu minęło:-)

Kamia niekoniecznie. Betka wyjdzie najwcześniej 5 dni po zapłodnieniu ale jeżeli owu była puzniej lum jajeczko wędrowało dłużej na badanie może być za wcześnie. Ale jeżeli jest to krótszy z cykli to faktycznie betka już wyjdzie:tak:

reklama
no w sumie racja:-) no nic MarWi musisz się niestety uzbroić w cierpliwość, jak każda kobietka, która chce dzidziusia:-) tak jak pisała poziomki trochę głupie jest to, że objawy @ i ciąży można pomylić (a szczególnie jak bardzo się chce tego drugiego) ale z czasem wszystko się będzie klarować:-)

no w sumie racja:-) no nic MarWi musisz się niestety uzbroić w cierpliwość, jak każda kobietka, która chce dzidziusia:-) tak jak pisała poziomki trochę głupie jest to, że objawy @ i ciąży można pomylić (a szczególnie jak bardzo się chce tego drugiego) ale z czasem wszystko się będzie klarować:-)

Trzymam &&&&&&&&&&&&

witam,Was dziewczyny:)-jestem tu 'nowa' mianowicie.Mam problem i to spory...
ostatnia miesiaczke mialam 27.05. (trwala ok.6DNI)cykle mam nieregularne. Urodzilam synka 21.12.2010r,no i miesiaczka sie od 27.05 nie pojawila.Zrobilam 5testetow roznych firm,kazdego innego dnia z odstepami.no i negatywne.Myslicie ze to moze byc ciaza?Zbytnio bym nie chciala bo chcialam pierw poswiecic sie i odchowac syna do 3 lat i dopiero pomyslec nad drugim dzieckiem,ale co bedzie to bedzie.Objawow nie mam tylko ze brzuch ciagle boli jak na @, dodam ze mam niedoczynnosc tarczycy i troche ja zaniedbalam od ciazy.

ostatnia miesiaczke mialam 27.05. (trwala ok.6DNI)cykle mam nieregularne. Urodzilam synka 21.12.2010r,no i miesiaczka sie od 27.05 nie pojawila.Zrobilam 5testetow roznych firm,kazdego innego dnia z odstepami.no i negatywne.Myslicie ze to moze byc ciaza?Zbytnio bym nie chciala bo chcialam pierw poswiecic sie i odchowac syna do 3 lat i dopiero pomyslec nad drugim dzieckiem,ale co bedzie to bedzie.Objawow nie mam tylko ze brzuch ciagle boli jak na @, dodam ze mam niedoczynnosc tarczycy i troche ja zaniedbalam od ciazy.

Zacznijmy od tego że jeżeli karmisz piersią to @ może się pojawiać nieregularnie.
Szczerze wątpię żebyś była w ciąży, pewnie duży wpływ ma tarczyca i radze Ci o nią zadbać bo w przyszłości możesz mieć problem z rodzeństwem dla swojego maluszka.
Powinnaś jak najszybciej odwiedzić lekarza bo z hormonami nie ma żartów:tak:

a jest u Ciebie ryzyko ciąży w sesnesie przytulanek w dni płodne??
czytałam teraz, żę niedoczynnść tarczycy, a szczególnie źle leczona ( a sama wspomniałaś w poście, że ją trochę zaniedbałaś) jest często powdem zaburzenia @. co mnie też trochę zdziwiło przeczytałam,że upały też mogą zaburzyć cykl, a jakby nie było ostatnio na trochę doskwierałay więć może to też trochę zawiniło:-) wydaje mi się też, że raczej 5 testów nie może się mylić, ale różnie to bywa:-)

no wlasnie mam nieregularne i u mnie trudno jest wyliczyc i trafic w dni plodne.narzeczonego i tak praktycznie nie ma gdyz wyjezdza czesto wiec z kazdej wolnej chwili kozystamy hihi. jutro mam wizyte u lekarza:)dziekuje Dziewczyny za rady ! Pozdrawiam:)

reklama
Do góry