reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

reklama
ogólnie rzekłabym bardzo dobrze:-) w weekend wydaje mi się, że miałam płodne i starałam się bardzo "owocnie" je wykorzystać (aczkolwiek tak jak pisałam wcześniej bez specjalnego napalania się:-)) więc za około dwa tygodnie zobaczymy, ale w głębi duszy nastawiam się na to, że będzie @ i już powiedziałam mojemu, że jak za tydzień będę mieć wszelkie objawy ciąży łącznie z powiększonym brzuchem;-) to ma mnie sprowadzić na ziemię:-) staram się zgodnie z twoją radą zjąć głowę czym innym i przysiadłam nad pisaniem pracy licencjckiej:-)
a jak tam u Ciebie?? Jak samopoczucie??

dziewczyny ja dzisiaj już 41 dc i cisza @ niema niewiem czy jak zrobie test to czy wyjdzie wiarygodny czy jeszcze poczekac

dziewczyny ja dzisiaj już 41 dc i cisza @ niema niewiem czy jak zrobie test to czy wyjdzie wiarygodny czy jeszcze poczekac

Spokojnie możesz zrobić test o każdej porze dnia po terminie spodziewanej@. Możesz też zrobić test bhcg w przychodni.
Trzymam &&&&&&&&&&:-)

W pierwszej ciazy jak mialam zgage to pomogalo picie wody jedynie mi,bo migdaly i tak cale opakowanie zjadalam i nic;(

Wda pomaga też na chwilke:-(

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Hmm,.no ja potrafilam co chwile ja w nocy pic.Masakra ale nie przejmuj sie minie :) ja za 2 godzinki mam lekarza,az sie boje normalnie.:)

reklama
Do góry