reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

ja w tamtym cylku używałam tych testów i byłam zadowolona:-) ale teraz przy wizycie moja gin trochę je objechała i stwierdziła, ze przez nie robie sobie tylko niepotrzebny stres:-\ nie wiem czy ma rację, ale postanowiłam, że w tym cyklu spróbóję bez, jak się nie uda (oby tak niebyło:-)) to znów je kupię:-)
karolciak i bardzo dobrze ze masz takie nastawienie:-) zadroszczę ci bo ja jakoś w tym cyklu jestem sceptyczna:-( najgorzej bo w dzień kiedy chyba wypada mi @ zaprosiłam sobie gości i to jeszcze z małymi bąblami więć jak ją dostanę to będe jeszcze bardziej dobita i nie wiem jak przeżyję gościnę, ale jak nie to chyba będe 5 m nad ziemia:-)

Jutro ide na kontrol do gin

pewnie, że idź kochana. Nie smuć się, bo jakoś tak tu pusto na forum bez twoich pogodnych postów:-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
ja w tamtym cylku używałam tych testów i byłam zadowolona:-) ale teraz przy wizycie moja gin trochę je objechała i stwierdziła, ze przez nie robie sobie tylko niepotrzebny stres:-\ nie wiem czy ma rację, ale postanowiłam, że w tym cyklu spróbóję bez, jak się nie uda (oby tak niebyło:-)) to znów je kupię:-)
karolciak i bardzo dobrze ze masz takie nastawienie:-) zadroszczę ci bo ja jakoś w tym cyklu jestem sceptyczna:-( najgorzej bo w dzień kiedy chyba wypada mi @ zaprosiłam sobie gości i to jeszcze z małymi bąblami więć jak ją dostanę to będe jeszcze bardziej dobita i nie wiem jak przeżyję gościnę, ale jak nie to chyba będe 5 m nad ziemia:-)

Używanie testów to niepotrzebna presja:tak:

Ciekawa jestem co powie???

o właśnie tak z tą presję powiedziała mi gin:-)
no poziomki sama jestem ciekawa bo z tego co pisałaś to były podobnme objawy jak poprzednich ciąż:szok:

To się naciszysz bąblami nawet gdybys dostala @ to dla mnie kazdy kontakt z maluchami to radosc..:) naszczescie mam ich troche w rodzinie:)
poziomki juz glowa do gory!!! bo mi sie juz smutno zrobilo:(

z tym kontaktem to masz rację:-) ze mnie wszyscy się smieją, że jak tylko w poblizu mnie jest jakies dziecko to wiadomo ze zaraz bede sie z nim bawić:-) tylke ze wtedy zasze pada osławione: " to kiedy postarasz się o swoje?":-(
poziomki kiedyś czytałam, że jak jest za dużo jakiegoś hormonu to kobieta ma podobne objawy do ciąży. może niech cię skieruje na badania hormonów??

poziomki zrob badania!!
Kamiado mnie kuzynki same dzwonia kiedy sie przyjde dziecmi zajac...heh i tak samo slysze pozniej na imprezach rodzinnych "Tobie to pasuje dziecko" "jak Ty sie umiesz zajac" "przedszkolanka powinnas byc" heh ja kocham wszytskie dzieciaczki a o swoje tak trudno:( zreszta ja od 7 roku zycia maluszki pierw wozilam .. do gimnazjum chodzilam wszyscy na dwor a ja dzieci od sasiadek i spacerki hehe

A na koniec ciąży dopytują się czy już urodziłaś a potem kiedy2.
Wymusze na gin skierowanie na usg

Mama stwierdziła że tak naprawde nic jeszcze nie jest przesądzone bo kobieta to dziwny stwór:-D
A objawy zachwiań hormonalnych są inne (mama miała). Oszaleje do jutra:crazy:
tempke mam od 38.8 do 37.3 i spóchłam na dole jak przed @ a termin mam dopiero na 7.08

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry