reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

reklama
Witaj Mononoke:-) My juz wiemy zeby sobie nie wmawiac ojawowo heh bo w poprzednim cyklu wszytskie mialysmy objawy ciazy i nic nam z tego nie wyszlo...wiec staramy sie dalej.. nie tracimy nadzieji;-) ciesze sie ze do nas dolaczylas w grupie siła:) 3mam mocno kciukasy za was i Twoja Fasolinke..moze akurat jak sie nie ma objkawow to sie bedzie w ciazy:) wazne ze sa stranka:) Prosze dodaj suwaczek zebysmy mogly wszytskie razem odliczac:)

No właśnie staram sobie nic nie wmawiać, ale bardzo chciałabym mieć już fasolkę. Suwaczka nie dodam bo niestety ostatnio nie wiem kiedy mam dni płodne - zawsze mialam regularną @ 26-30 dni max, a teraz ostatnie dwie owulacje trwały u mnie po 42-44 dni a sama @ 10 dni :/ i to jak niagara dosłownie. Ginek mówi, że to pewnie przez stres przed ślubem i szkoła, praca, i że przejdzie....teraz miałam @ tylko 7 dni więc może się ureguluje. Staramy się przytulać codziennie :D no, lub co dwa dni:) trzeba korzystać ;)

monooke a ile się staracie?/ bo ja teraz 3 cykl:-) czasami brak objawów to najlepszy objaw:-)

Dopiero zaczęliśmy w tym cyklu :) Ale marzy nam się dziecko już od dawna, tylko ja byłam zaraz po studiach i chciałam znaleźć prace na stałe, zaczęliśmy budowę domu, potem były przygotowania do ślubu, i jakoś tak zeszło ;)

poziomki ja też trzymam za Ciebie kciuki :)

poziomki zrob badania!!
Kamiado mnie kuzynki same dzwonia kiedy sie przyjde dziecmi zajac...heh i tak samo slysze pozniej na imprezach rodzinnych "Tobie to pasuje dziecko" "jak Ty sie umiesz zajac" "przedszkolanka powinnas byc" heh ja kocham wszytskie dzieciaczki a o swoje tak trudno:( zreszta ja od 7 roku zycia maluszki pierw wozilam .. do gimnazjum chodzilam wszyscy na dwor a ja dzieci od sasiadek i spacerki hehe
karolciak dokładnie tak wyglądały moje popołudnia:-) a największa jazda to było jak sąsiadka bliźniaki urodziła:-)
poziomki pewnie, że wyduś:-) w końcu masz prawo wiedzieć co i jak:-) a z tymi pytaniami to masz rację ze ludzie to zawsze beda dociekać czegoś tam;-)
monooke niby w tym temacie cierpliwość i spokój działają cuda;-) ale sama wiem jak o to trudno

Ostatnia edycja:
Ja mialam spuchniete strasznie w tym cyklu i jak mowilam "sliwke" sina i napulchniona i byl okres:( a nigdy tak nie mialam wiec to wszytsko jest strasznie tajemnicze;-)

reklama
Do góry