reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

czemu tak rzadko ?:(

Ach jakoś tak wychodzi:dry:

witajcie dziewczyny :-) , mam do was pytanie , czy podczas zajścia w ciąże musi być gorączka??? czy ktos tak miał na poczatku ciąży że nie miał gorączki????
Ja przy pierwszej ciązy nie mierzyłam gorączki więc nie wiem , mam prawie wszystkie objawy : nudności , ból głowy, ból piersi , ślinienie mocniejsze w ustach, brak miesiączki ( termin miałam na 28 lipca) , zawroty głowy , nasilone upławy, zmęczenie , senność, ale temp, mierzona o 6 rano to: 36.7 .
Test robiłam 22 lipca - neg.
Czy która z was tak miała ??? tem. brak a inne objawy są???
a tu ciąża/??????
Z góry dziekuje za odpowiedzi, pozdrawiam i życzę zafasolkowania:-)

Witaj!:tak:
Zaczynając od początku;
Gdzie mierzyłaś temperature?????? Wiarygodny pomiar jest wtedy jeżeli monitorujemy(termometrem) cykle od 1 dnia do @
Nie zaleca się robienia testów przed terminem@ ponieważ moga one ciąży nie wykryć.
Możesz spokojnie powtórzyć test o każde porze dnia bo jesteś po terminie @.
Jednym słowem możesz być w ciąży bo objawy na to wskazują ale....
Najbardziej wiarygodnym testem jest bhcg lub hcg wykonane w przychodni lub szpitalu, kosztuje ok 25zł.
Potwierdzi ciążę na 100% i odrazu będziesz wiedziała który to tydzień.
Trzymam kciuki&&&&
A masz regularne @???

Ps na Twoim miejscu była bym już w aptece:-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Witaj!:tak:
Zaczynając od początku;
Gdzie mierzyłaś temperature?????? Wiarygodny pomiar jest wtedy jeżeli monitorujemy(termometrem) cykle od 1 dnia do @
Nie zaleca się robienia testów przed terminem@ ponieważ moga one ciąży nie wykryć.
Możesz spokojnie powtórzyć test o każde porze dnia bo jesteś po terminie @.
Jednym słowem możesz być w ciąży bo objawy na to wskazują ale....
Najbardziej wiarygodnym testem jest bhcg lub hcg wykonane w przychodni lub szpitalu, kosztuje ok 25zł.
Potwierdzi ciążę na 100% i odrazu będziesz wiedziała który to tydzień.
Trzymam kciuki&&&&
A masz regularne @???

Ps na Twoim miejscu była bym już w aptece:-D
witaj, tem. mierzyłam w pochwie, @ mam regularne , ostatnio miesiąc temu spóżniła sie 2 tyg.:szok:, . Dodam że z mężem staramy sie o 2 dzidzie, to mój 3 cykl.

witaj, tem. mierzyłam w pochwie, @ mam regularne , ostatnio miesiąc temu spóżniła sie 2 tyg.:szok:, . Dodam że z mężem staramy sie o 2 dzidzie, to mój 3 cykl.

Witaj halinka!
O rany, ja też tak miałam : regularne miesiączki a tu ni z gruszki ni z pietruszki 2 cykle pod rząd @ spóźniała mi się dwa tygodnie , czyli mialam ok 42dniowy cykl. Ale teraz już jest lepiej, kolejną dostałam w 31dc więc wszystko wraca do normy (mam nadzieje)
Co do tempki to ja miałam w poprzednim cyklu podwyższoną 36,8-37,3 i nawet w dniu @ taką miałam, teraz już nie sprawdzam, bo nie chce się nakręcać.
Co do pozostałych objawow to są to faktycznie typowe objawy ciąży (podobno bo ja w ciąży nigdy nie byłam ale się staramy :D ) ale czy to nie za wczesnie ?
poziomki ma racje, jak masz przeczucie to idz na betke, sikacz Ci tu nic nie da, szczególnie, że ostatni cykl mialaś dłuższy o 2 tygodnie (teraz możesz mieć taką samą sytuacje po prostu).
Trzymam kciukasy&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

O, cześć andzia

widzę, że nas tu przybywa :)

Ostatnia edycja:
tęskniłaś? :> miło :*

Aaaaa robiłam gyroska, sprzątałam, książkę czytałam (to jedyny okres w roku kiedy mogę spokojnie coś poczytać, bo w roku szkolnym to masakra, na nic nie ma czasu) .... poszłam do mężusia .... takie tam ;p

reklama
Do góry