reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

:-( dziewczyny dostałam @:-( ale wiecie co?? nie jest źle.przez to, że w tym miesiącu nie doszukiwałam sie u sibie miliona objawów (tak ja w poprzednich) i nie nakręcałam aż tak bardzo (bo trochę to tak:)) to dziś nie mam aż takiej załamki:-) nie powiem jest mi przykro ale nie jest to rozpacz jak ostatnimi razy:-) i to też dzięki wam:-) ale dalej trzymam &&&&&&&&&&&&&&& za was:-)

Oj strasznie szkoda:-(,ale idziemy dalej;-)!!! Ciesze się strasznie że nie rozpaczasz:-) bo to niczemu nie służy.
Ja wczoraj popołudniu miałam troche takiego sluziku z krwią i b bolał mnie brzuch łyknełam 2 no-spy i tak nie pomogło.
Dzisiaj też trochę było.Achhhhhhhhh Zobaczymy co z tego będzie.

Laseczki co u Was??????

reklama
Kamiamasz szczescie ze doastalas @ bo ja pewnie tez dostane bo wszytsko przechodzimy tak samo wiec nie mogloby byc inaczej...ale nastepny cykl mi pachnie fasolkami bo do 3 razy sztuka:-p tez sie nie nakrecam bo nie ma po co szkoda sie rozczarowac;-);-)
wogole to jestem przeziebiona znowu kicham jak nie wiem..szkoda gadac...

Poziomki tule Cie mocno nic sie nie martw wszytsko juz niedlugo sie wyjasni;-) skad ta krewka itp:tak:

Kamiamasz szczescie ze doastalas @ bo ja pewnie tez dostane bo wszytsko przechodzimy tak samo wiec nie mogloby byc inaczej...ale nastepny cykl mi pachnie fasolkami bo do 3 razy sztuka:-p tez sie nie nakrecam bo nie ma po co szkoda sie rozczarowac;-);-)
wogole to jestem przeziebiona znowu kicham jak nie wiem..szkoda gadac...

Poziomki tule Cie mocno nic sie nie martw wszytsko juz niedlugo sie wyjasni;-) skad ta krewka itp:tak:

Czytałam że plamienie implantacyjne trwa do 3 dni:eek:

A może masz alergie????

:szok: nie uwierzysz ale właśnie gdałam z mężem o tym, że jak jutro nie dostanę @ to w środę testuje:-) tylko myslałam o sikaczu bo problem jest taki, że na bete musze się zwolnić z pracy bo u nas w laboratorium robią tylko do 10, a potem laski w pracy strasznie dopytują:wściekła/y:
andzia a jak ty się teraz czujesz??
Tak mi przykro że dostałaś @ ale ciesze się że podchodzisz do tego z dystansem. A ja się dobrze czuję narazie nie mam żadnych objawów ale na to to chyba za wcześnie.

Dobrze. Wczoraj miałam dobry dzień bo byłam na usg które potwierdziło że miałam owulacje a to już duży krok do przodu bo wiem że wraca mi wszystko do normy

Dobrze. Wczoraj miałam dobry dzień bo byłam na usg które potwierdziło że miałam owulacje a to już duży krok do przodu bo wiem że wraca mi wszystko do normy

no to super:-) to teraz tylko czekać na testowanie:-) dziewczyny możel to głupie pytanie ale jestem ciekawa po czym lekarz stwierdz, że była owulacja??
dzięki dziewczyny za wszystkie miłe słowa:-) jak narazie mam okres na 10 fajerek i starsznie mi słabo:-( dziś kolejne etapy poszukiwania domku:-)

no to super:-) to teraz tylko czekać na testowanie:-) dziewczyny możel to głupie pytanie ale jestem ciekawa po czym lekarz stwierdz, że była owulacja??
dzięki dziewczyny za wszystkie miłe słowa:-) jak narazie mam okres na 10 fajerek i starsznie mi słabo:-( dziś kolejne etapy poszukiwania domku:-)
Chciała bym Ci odpowiedzieć ale tak naprawde niewiem. Gin na usg widzi duzo a my..:eek:

U mnie plamienia się nie rozkręciły,piersi bolą bardziej,a jak zjadłam to mi się niedobrze zrobiło.
Jeżeli to implantacja to była by książkowo: 10 dni po ow,zawroty głowy,zwiększona wrażliwość piersi,i krew czerwona potem plamki brązowe.Achhhhhhhhhhhhhhhh

To dobrze że była owu,przynajmniej wiesz że wszystko ok &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Aby lekarz mógł stwierdzić że była owulacja to musi być monitoring, mniej więcej określa kiedy powina ona być i każe ci się zgłosić trochę wcześniej żeby sprawdzić czy jest pęcherzyk i jeśli jest to na podstawie jego wielkości określa kiedy powino dojść do pękniecia i wtedy każe Ci się zgłosić jeżeli pęcherzyk pękł to powinien być płyn w zatoce Daglasa nie wiem jak się to dokładnie pisze no i jak u mnie była blizna na jajniku po pęknietym pęcherzyku i po tym określił że była owulacja;-);-);-);-)

reklama
Do góry