reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

reklama
Dziewczyny, czy któraś wie co jest przyczyna tego, że szyjka zamiast nadal być na dole jak przed @ [ na którą właśnie niecierpliwie czekam ] to ucieka do góry ?? NIgdzie nie mogę znaleźć sensownych wyjaśnień na ten temat :(

Nie znam się na tym, ale kiedyś obiło mi się o uszy że jak się jest w ciąży to szyjka jest wysoko, ale nie wiem czy to prawda

Dziewczyny, czy któraś wie co jest przyczyna tego, że szyjka zamiast nadal być na dole jak przed @ [ na którą właśnie niecierpliwie czekam ] to ucieka do góry ?? NIgdzie nie mogę znaleźć sensownych wyjaśnień na ten temat :(
U mnie zawsze na dzien, dwa przed @ jest wysoko.

Hmm, to może u mnie coś się pozmieniało. Zawsze na była nisko, tak od owulacji.. a teraz utrzymywała się pośrednio aż wyskoczyła w górę, stąd nie wiem jak to traktować. No nic, zobaczymy za kilka dni. Dziękuję dziewczyny ;p

Hmm, to może u mnie coś się pozmieniało. Zawsze na była nisko, tak od owulacji.. a teraz utrzymywała się pośrednio aż wyskoczyła w górę, stąd nie wiem jak to traktować. No nic, zobaczymy za kilka dni. Dziękuję dziewczyny ;p

Ja też przed miałam wyżej:tak:

Dziewczyny u mnie plamień jak narazie nadzedł koniec otatnio widziałam coś ok 14:)
Narazie się nie ciesze,może jutro się odważę na betke jeżeli nic się nie wydarzy.

reklama
Do góry