reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

witam

witam
dziś mam 31dc od wczoraj łeb mnie boli i boli mnie brzuch i jajnik.@ jeszcze brak.terminowo powinnam dostać dziś.
czuje się tak jak w pierwszy dzień @. staramy sie od kilku miesięcy o dziecko i na razie z marnym skutkiem.
mierzyłam jeszcze temp i wczoraj jak i dziś mam 36,7 a wczesniej miałam 36,9-37,00.
chyba nadziei nie mam co sobie robić,bo spadek temp dość znaczny....ehhh
poziomka przykro mi,że ciotka-klotka przyjdzie....
zawsze jak tempka spadnie to oznacza @??

A zmierzyłas tempke tym samym termometrem, w tym samym miejscu i o tej samej porze?

reklama
tak

zawsze mierze zaraz po przebudzeniu,w jednym miejscu
...nie moge sie nakręcać,bo zwariować można od tego

Póki nie ma @ to nadzieja jest.
Ja przed @ mialam podwyzszona tempke 37,2 i w dniu w ktorym dostalam @ mialam taka sama :D wiec z ta tempka to jest chyba roznie :D
Trzymam kciuki za 2 kreseczki ;p
i witam u nas :p

zaczelam czytać pierwsze kilka stron tego wątku i tam pieknie taka dziewczyna napisala,że "dziecka nie mozna zaplanować,ono wybiera moment kiedy ma się zjawic"
więc tej wersji się będę trzymać,widocznie u mnie jeszcze nie odpowiedni czas:/

Witam nowa staraczke w naszym skromnym gronie:-)
Co do temki to roznie bywa mi w ostatnim cyklu 2 dni przed @ temka spadla a teraz nie mierze zeby sie nie stresowac;-)

poziomkibardzo mi przykro:wściekła/y: ale pamietaj wszytskie mialysmy wyluzowac..wiec tez o tym pamietaj...dzidzia przyjdzie napewno tylko w swoim czasie;-) ja zyje na kompletnym luzie narazie mi sie to udaje...wiesz ze trzymam mocno za Ciebie kciuki;-)

a ja sie rozchorowalam na calego wiec temperatura mi nie spada szkoda ze nie z powodu ciazy heheheh a najgorsze to jest to ze pracowac musze zamiast sie grzac w łozeczkuu:zawstydzona/y: i jak mi przezierbmbienie przejdzie to wybieram sie na badanie krwi i moczu i do gina...a pozniej do ortopedy:O bo rozmawialam z jednym znajomym lekarzem mowilam mu o swoich dolegliwosciach z kregoslupem co wam mowilam jak mnie boli na dole i puchnie i on powiedzial ze to moze byc zapalenie miednicy czy cos takiego i to moze doprowadzic do bezplodnosci:baffled: wiec trooche mnie podlamal...

Witam nowa staraczke w naszym skromnym gronie:-)
Co do temki to roznie bywa mi w ostatnim cyklu 2 dni przed @ temka spadla a teraz nie mierze zeby sie nie stresowac;-)

poziomkibardzo mi przykro:wściekła/y: ale pamietaj wszytskie mialysmy wyluzowac..wiec tez o tym pamietaj...dzidzia przyjdzie napewno tylko w swoim czasie;-) ja zyje na kompletnym luzie narazie mi sie to udaje...wiesz ze trzymam mocno za Ciebie kciuki;-)

a ja sie rozchorowalam na calego wiec temperatura mi nie spada szkoda ze nie z powodu ciazy heheheh a najgorsze to jest to ze pracowac musze zamiast sie grzac w łozeczkuu:zawstydzona/y: i jak mi przezierbmbienie przejdzie to wybieram sie na badanie krwi i moczu i do gina...a pozniej do ortopedy:O bo rozmawialam z jednym znajomym lekarzem mowilam mu o swoich dolegliwosciach z kregoslupem co wam mowilam jak mnie boli na dole i puchnie i on powiedzial ze to moze byc zapalenie miednicy czy cos takiego i to moze doprowadzic do bezplodnosci:baffled: wiec trooche mnie podlamal...
karolciak zbadaj się szybciutko!!!
Witam nową staraczke:-) A u mnie @ narazie się nie rozkręciła:eek:

karolciak zbadaj się szybciutko!!!
Witam nową staraczke:-) A u mnie @ narazie się nie rozkręciła:eek:

ale pamiętmże w poprzednim cyklu też jakoś tak dziwnie miałaś że @ rozkręcała się parę dni nie? a wyobraźcie sobie że moja @ się już skończyła:szok: w przeciwieństwie do poprzedniej była mega obfita i intensywna ale trawała tylko 2 dni:szok: nie wiem co z tym robić:-(
witam nowe staraczki i zapraszam na wspólne pogaduchy jak widać o wszystkim:-)

ale pamiętmże w poprzednim cyklu też jakoś tak dziwnie miałaś że @ rozkręcała się parę dni nie? a wyobraźcie sobie że moja @ się już skończyła:szok: w przeciwieństwie do poprzedniej była mega obfita i intensywna ale trawała tylko 2 dni:szok: nie wiem co z tym robić:-(

Tylko teraz miałam już 3 dni plamienia a dzisiaj poleciało i dalej nic:szok:
Dzsiaj ok 18 poczułam się gorzej i miałam 37,3:eek:

MNie sie kiedys przytrafila taka dziwna sytuacja ze mialam 3 dni @ potem 2 dni cisza a potem znowu 3 dni @ :D Ja juz przezylam wszystkie mozliwe anomalie zwiazane z @ :D

Tylko teraz miałam już 3 dni plamienia a dzisiaj poleciało i dalej nic:szok:
Dzsiaj ok 18 poczułam się gorzej i miałam 37,3:eek:

poziomki a moze Ci sie cos poprzestawialo z okresem, i masz teraz krotsze @.
NIe wiem, mnie sie tez zdarzaly @ ktore trwaly po 3 dni i nic sie nie dzialo.
Idz w koncu prywatnie do ginka bo kiedy widze jak sie meczysz miedzy tymi wizytami wszystkimi to mnie tez szlag trafia ;)

reklama
Witajcie, czytam Was długo i wkoncu ja sie juz mogę dopisać do staraczek.... ja jestem po odstawieniu tabletek i po okresie z odstawienia zaczeliśmy szaleleć znaczy w 12dc i od tamtego czasu mierzę temp. ok 36,9-37,00 w pochwie dziś jest 36,8 nie wiem juz sama kochamy się prawie codziennie czasami co 2 dni niby boli brzuch, jajniki testy owu nic nie wykazują mi... ech głupieje ale dziś idę do lekarza zobaczymy co powie. Dziś też robiłam test----- negatyw:-( ale to niby 25dc więc moze na teścik <z allegro paskowy> zawcześnie... głupieje..nawet nie wiem jaki mam normalny cykl. Czytam tyle ze po tabsach inne kobietki od razu zachodzą ojj obym i ja należała do nich. Nie chcę sie nakrecać ale piersi sie troszkę powiększyły są cieższe.. ale nie bolą, ból jajników i bolał mnie troszki brzuch na dole i głowa od kilku dni non stop takie odurzenie... echh oby to nie był wymysł. Kończę swój wywód i 3mam kciuki za Was!!! Oby Wam się udało! a Dzis nappiszę o wizycie u gina jeśli to Was będzie inter..... Papatki

Do góry