reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

Cześć wszystkim!

Klikam na staraczkach 2011, bowiem ja i mój M. staramy się o pierwszą dzidzię już 5. cykl. I pomyślałam, ze dołączę do Was - jeśli mnie przyjmiecie. :-)

Jestem już po @, dziś 16 dc i staranka trwają, więc niedługo znów będzie testowanie, objawy... :rofl2: Mam nadzieję, że do 5-ciu razy sztuka w moim przypadku. :happy:

Tymczasem trzymam kciuki za wszystkie starające się! :happy:

reklama
Cześć wszystkim!

Klikam na staraczkach 2011, bowiem ja i mój M. staramy się o pierwszą dzidzię już 5. cykl. I pomyślałam, ze dołączę do Was - jeśli mnie przyjmiecie. :-)

Jestem już po @, dziś 16 dc i staranka trwają, więc niedługo znów będzie testowanie, objawy... :rofl2: Mam nadzieję, że do 5-ciu razy sztuka w moim przypadku. :happy:

Tymczasem trzymam kciuki za wszystkie starające się! :happy:
Witam w gronie objawowiczek!! trzymam &&& za owocne starania

Dzięki laski!
Poziomki ---> właśnie nie wiem kiedy mam mieć @ lekarz mówił ze normalnie tym bardzej jak robiłam przewrę to miałam wtedy ok 32dc 35dc max dziś jest już 42dc i nic sie nie zanosi na okres.... a nie wiem kiedy mam dostać bo miałam tylko krawanienie z odstawienia po tabletkach i pozniej już nie miałam normalnego cyklu bo zaczeliśmy staranka... a testy robiłam ok 37dc i nic nie wykazały a niby owulke miałam 27dc <tak paski owu pokazały> w co nie wierzyłam ze tak poźno moze być owulka ale teściki nic mi nie pokazują zła jestem bo nie wiem co mi teraz wolno a co nie a ostatnie dni walkacji i jak pojdę do pracy to bedzie malo czasu na zycie towarzyskie piwko itp
Codzienn boli mnie brzuch tak lekko i spac się chce nie wiem.. ale jak juz pisały laski jutro na naszą roczicę zrobię sikacza pewnie nie bedzie 2 kresek ale cóz przyjamniej wypiję se winko! cmoki dla was a co tam u was?
Ja już odpuszczam... bedzie co bedzie.... na luzie i juz!

No to ciekawa jestem co to z tego wyjdzie:)) Oby sikacz Ci wyszedł,tylko kup taki o dużej czułości!! I trzymam &&&&&&&&&&&&

U mnie w tym cyklu pewnie duuupa bo M nie było co prawda były przytulanki około owu ale...... Cycki nadal mi dokuczają a dzisiaj jeszcze niedobrze mi jest eeeeeeeeeeeeeee...załamka. Nawet nie wiem tak naprawde który to dzień cyklu dzisiaj mam:/

No to ciekawa jestem co to z tego wyjdzie:)) Oby sikacz Ci wyszedł,tylko kup taki o dużej czułości!! I trzymam &&&&&&&&&&&&

U mnie w tym cyklu pewnie duuupa bo M nie było co prawda były przytulanki około owu ale...... Cycki nadal mi dokuczają a dzisiaj jeszcze niedobrze mi jest eeeeeeeeeeeeeee...załamka. Nawet nie wiem tak naprawde który to dzień cyklu dzisiaj mam:/

niom tez jestem ciekawa.. to nie zazdroszczę tego złego sampopoczucia! ale może .... mała iskierka .....
teraz tak myślę ze jak owu mialam 27dc a bete robiłam w 30dc bo myslałam ze wcześniej zaskoczyłam w ok 15dc a tu ozniej wyszlo w pasku ze 27dc owu... czyli bete robiłam za wcześnie bo 3 dni po stosunku... ale teraz testy z sikacza wykazują 1 krechę... jutro zrobie ten czulszy a jaki polecasz czuły test bo ja robi ete quik czy jakos tak i z neta zamawialam z allegro za 1 dzyla.. hehe

niom tez jestem ciekawa.. to nie zazdroszczę tego złego sampopoczucia! ale może .... mała iskierka .....
teraz tak myślę ze jak owu mialam 27dc a bete robiłam w 30dc bo myslałam ze wcześniej zaskoczyłam w ok 15dc a tu ozniej wyszlo w pasku ze 27dc owu... czyli bete robiłam za wcześnie bo 3 dni po stosunku... ale teraz testy z sikacza wykazują 1 krechę... jutro zrobie ten czulszy a jaki polecasz czuły test bo ja robi ete quik czy jakos tak i z neta zamawialam z allegro za 1 dzyla.. hehe

Faktycznie bete zrobiłaś tydzień za wcześnie.Ja nie polecam sikaczy ba mnie zawodzą:/ Ale podobno bardzo czuły jest bobo test strumieniowy,i clearblue ten 2 jest droższy ale podobno najlepszy i wcześnie wychodzi. Jak masz możliwość to lepiej zrób bete. Co do tych z allegro to nie mam zdania-jakoś im nie ufam:/ Ale może się myle
Jak mówiłam dziewczynom sikacze blade bardzo wychodzą nawet tydzień po terminie@

Czesc dziewczynki :)

Po pierwsze witamy Cie mary-beth :) Im nas wiecej tym lepiej ;p

poziomki.... alez Cie pochlania ta budowa... :D ja wczoraj tez wybijalam gwozdzie :D
zuzu .... take it easy :D nie ten to nastepny cykl

My dzisiaj pojechalismy nad jeziorko bo bylo strasznie goraco... zlapaly nas korki i 1,5h jechalismy 30km, pojezdzilismy rowerkiem wodnym bo brudnej wodzie i sie wrocilismy :D Ale i tak bylo fajnie - lubie wycieczki z moim Miskiem :)
A teraz zmeczona padam... ostatnio mnie ziewa caly czas, a spie minimum 7-8 godzin... masakra, i woda mineralna tylko bo mi sie pic sie ... i mnie jeszcze glowa rozbolala :/ pffff ....

Czesc dziewczynki :)

Po pierwsze witamy Cie mary-beth :) Im nas wiecej tym lepiej ;p

poziomki.... alez Cie pochlania ta budowa... :D ja wczoraj tez wybijalam gwozdzie :D
zuzu .... take it easy :D nie ten to nastepny cykl

My dzisiaj pojechalismy nad jeziorko bo bylo strasznie goraco... zlapaly nas korki i 1,5h jechalismy 30km, pojezdzilismy rowerkiem wodnym bo brudnej wodzie i sie wrocilismy :D Ale i tak bylo fajnie - lubie wycieczki z moim Miskiem :)
A teraz zmeczona padam... ostatnio mnie ziewa caly czas, a spie minimum 7-8 godzin... masakra, i woda mineralna tylko bo mi sie pic sie ... i mnie jeszcze glowa rozbolala :/ pffff ....

Do tego wszystkiego jakaś padnięta jestem... Ja mam zalew 2 km od domu i nawet tam czysta woda jest i kajaki i rowerki ale jakoś nie możemy się wybrać. Spać moge na okrągło ale na brzuchu cycki mnie bolą:/
Na jakim etapie jesteście???

Walczymy o stan surowy otwarty do końca września zaczelismy dopiero w tym roku, na poczatku maja ;)
(no nie wspominajac juz tego, ze prawie rok walczylismy z urzedami, bo oczywiscie w tym pieknym kraju pozwolenie mozna dostac jak sie zbierze 100kg papierow i zaplaci rownowartosc kilku pensji :/)

Ostatnia edycja:
reklama
Walczymy o stan surowy otwarty do końca września zaczelismy dopiero w tym roku, na poczatku maja ;)
(no nie wspominajac juz tego, ze prawie rok walczylismy z urzedami, bo oczywiscie w tym pieknym kraju pozwolenie mozna dostac jak sie zbierze 100kg papierow i zaplaci rownowartosc kilku pensji :/)

No niestety tak jest,my skończymy na jesieni (jeżeli kasy wystarczy)a jeżeli nie to surowy zamknięty bedzie czekał na przypływ. Ale ważne że prace się posuwają do przodu:))

Do góry