reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

Witamy Małgoś!!
Teraz już nie masz wyjście, wszystkie płyniemy na jednym pontonie w stronę fasolek.
Więc wrzucaj swoje manatki na ponton i płyniemy!!! Prawda dziewczęta?
A to moje wrsja znanej piosenki: "płyń, ciągle płyń do fasolki... do fasolki aż po horyzontu kreeeeees" :)

reklama
Ja mam taki zmysł, ze bardzo szybko ucze się tekstów piosenek ( szkoda, że jak chodziłam dos zkoły to nie uczyli piosenkami) :) no i bardzo często je przerabiam :)

WITAJ MAŁGOŚ!!!!
U mnie tak sobie, nie czuje ze jestem zafasolkowana, nawet juz nie wiemc zy testowac jutro, czy dac sobie n luz i co bedzoe to bedzie...
troszke sie boje, ale mam nadziej ze znajde w sobie dosc siły, zeby to przetrwac i tym razem...

Elżbietko pamiętaj, że zawsze masz nas i zawsze możesz się wyżalić i pomarudzić :)
Nie denerwuj sie, bo może właśnie dlatego, że jest fasolka to tak się czujesz?

ilinka, dziekuje bardzo:)))
Elzbietka musimy wierzyc, ja tez mam chwile zwatpienia...
I boje sie ze bedzie mi smutno jak sie pojawi @.
Ale maz mnie pociesza ze jak nie ta raz, to na wakacjach nam sie uda:)))

nie wiem co myślec, juz nawet marudzic mi ie nie chce. wczorj wieczoreb byłamprawi pewna ze tak, a dzisiaj jestem prawie pewna ze nie...
sama nie wiem co mam myślec...co robic... ciężko mi troszke, ale powoli przygotowuje sie na przyjscie @. i jest mi smutno... dzięki ze jestescie!!!
piersi mnie nie bola, dzisiaj troszke swędzą, temp niska i po prostu nie czuje TEGO!!!

reklama
Elżbietko nie każda kobieta to czuje!
Z tą temp, to nigdy nic nie wiadomo, a że piersi cię swędzą to dobrze- ponoc to objaw u wielu kobiet. Więc nie martw się na zapas!!
Może jutro znów będziesz pewna, ze jesteś w ciąży?

Do góry