reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

reklama
Witam Was Kochane jako meżatka

Wrocilismy dzisiaj z wakacjo-podrozy bylismy w Gdansku, Sopocie, Gdyni, Juracie, Szczecinie i w Mielnie Bylo super co tu opowiadac

Slub i wesele cudowne, emocje nie do opisania. Jak tylko beda zdjecia wrzucam na BB

Nie bede probowac Was nadrabiac bo raczej nie mam szans a tym bardziej czasu jak na razie brak bo egzaminy za 2 dni sie zaczynaja a ja dalerko daleko.... nie wiem jak to bedzie ale trzeba dac rade. Ten rok juz na szczescie zaczynam zaocznie

Jutro powrto do pracy- bedzie ciezki dzien.

Mam do Was prosbe... niech kazda po kolei napisze mi co u nich slychac???? Ok???
ja juz bede wpadac codziennie, chociaz na chwilke

Ehh... nie zrobilam testu Dziewczyny i postanowilam, ze nie chce robic. Jutro ide pobrac krew wiec sie dowiem i TSh. Powiedzcie mi tylko czy na sprawdzenie ciazy wystarczy zwykle OB? Czy trzeba cos innego bo nie wiem (nigdy sie tym nie interesowalam)

DZieja mi sie dziwne rzeczy od prawie 2 tygodni gdzies mam dziwny jasny kolor na sutkach i bola troche Nie caly tydzien temu dostalam malego krwawienia, ktore szybko zniknelo ---> nie ma pojecie co to bylo bo nigdy czegos takiego nie mialam...

Miesiaczka powinna byc wczoraj, bardzooo boli brzuch, ze wszystkich stron.

Poza tym slina mnie meczy a dzisiaj i wczoraj mdlosci, male ale jakos tak dziwnie.
Nie chce robic sobie nadziei bo mam przeczucie, ze nic z tego nie bedzie. Chociaz staram sie o tym nie myslec zeby nic sobie nie uroic, ale jakies sygnaly sa....

Boje sie, ze to moze torbiel na jajniku znowu...

Co o tym myslicie??
Trzymajcie sie cieplutko

Witaj Misia!
Właśnie wczoraj o Tobie myślałam! Jeszcze raz wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia! :) Mmmmm też to wszystko niedawno przeżywalam... kościół, kwiaty, obrączki, wesele.... mmmm coś wspaniałego :) (co prawda my po slubie nigdzie nie pojechalismy, ale moze kiedys... kto wie ;p)

Jesli chodzi o to co u nas...
No ja od tygodnia cierpie na virusa :D tzn przynajmniej tak mi sie wydawalo... bo jak tak sobie dzisiaj pomyslalam, to te objawy sa jakies dziwne... mdlosci, wyostrzony wech, zgagaaaaaaaaaaaaa, ciągłe bekanie i "wybijanie sie", ziewanie, oslabienie... (moja mama ma takie same objawy wiec stwierdzilysmy ze to wirus)
Dodatkowo doszlo zapalenie pecherza - sikanie co chwile.... (tylko zawsz eprzy zapaleniu pecherza mnie piecze...a tym razem nic)
Mój wczoraj stwierdzil ze mam piersi wieksze (oczywiscie baaaardzo go to ucieszylo) no i oczywiscie przez tego strasznego wirusa nie mam @ (dzisiaj jest 1 dzien po terminie)
Zrobilam rano test zeby byc pewna ze moge brac jakies lekarstwa na tego virusa bo w srode wracam do pracy :D
Test wyszedl.... II kreski, tamta druga jasna ale widoczna bardzo dobrze (pink test, czulosc 25mlU/ml). Chyba jestem zafasolkowana, ale dla pewnosci za dwa dni zrobie jeszcze raz test :p
a tutaj zdjecie ( zrobione komorka wiec nienajlepsza jakosc ale jak juz na tym widac ta druga kreche to chyba jest dobrze...)co o tym sadzicie dziewczynki ? (ps. ta kreske widac lepiej na zywo niz na zdjeciu)
test.jpg

reklama
Witam dziewczynki po weekendzie ;-) Cięzko mi się coś zebrać dzisiaj do pracy...:rofl2:
Mononoke - własnie przeczytałam i jako pierwsza śpięszę z gratulacjami :-):-D Cudownie. Termin pewnie bedziesz miała majowy, cuuudowny miesiąc....

Też bym do Was - Mononoke i Poziomki - chciała dołączyć, ale u mnie chyba ten miesiąc bezskuteczny. Wszystko raczej wskazuje na @ a nie na fasolkę :( Bolą mnie piersi i brzuch więc czekam na swoja następną szansę a WAM bardzo kibicuję że było wszystko ok

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry