reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

Witam się i ja :-) Pospałam dzisiaj do 12, masakra. Dzisiaj zaczynam 6 tydzień, niesamowite. Pora zarejestrować się do ginka na przyszły tydzień... Już się zaczynam denerwować tym co mogę usłyszeć... Z objawów pobolewanie brzucha (coraz mniej), krzyża, senność, ślinotok i bolesne piersi, na szczęście jeszcze nic więcej. Na mdłości jeszcze trochę poczekam ;-)

Dziękuje za życzenia dla córci, zanim się obejrzę, będzie kobietką. Wcale nie czuję się mamą takiej dużej dziewczynki.

Nadal trzymam kciuki za II u testujących a jeśli brak ciąży, to na jak najszybszą @! Nie ma to jak staranka :-) Kolejny miesiąc jest jak jeden krok bliżej do maleństwa.

reklama
Hope ja wczoraj zaczęłam 6 tydzień!! niesamowite dopiero zaczynałam 5!
Ja jutro do gina na 15 ide i usg od razu będzie hihihihi siedze jak na szpilkach;)))

Witam dziewczynki :-D
wróciłam z roboty i powiem Wam, że ten poranny test nawet nie zepsuł mi bardzo humoru, pewnie już zobojętniałam :crazy:
@ w każdym razie dalej nie mam, powinna być wczoraj, więc czekam do końca tygodnia, może w sobotę-niedzielę zatestuję ponownie, jeśli @ nie przyjdzie. Chociaż objawów żadnych ciążowych nie mam, więc to byłby CUD :-D
kamia, a jak u Ciebie?

ja dalej czekam na @ ale jej brak wcale mnie nie cieszy bo i tak wiem , że w ciązy nie jestem więc pierwszy raz od kiedy zaczęliśmy staranka chciałabym już dostać@ żeby zacząć monitoring i jakieś leczenie. psychicznie u mnie kiepsko, dziś dowiedziałam się o 4 koleżance w ciąży:-( ja już nawet nie umiem płakać:-(
czasami brak objawów to też objaw więc nic nie wiadomo:-)
poziomki hope szczęściary ależ Wam zazdroszczę:-)
monooke WHERE ARE YOU????????? jak się czujesz kochana??
lilith czyli jednak staranka??:tak::tak::tak::tak:;-);-);-);-)

Kamia wiem co czujesz. Ja też dziś dowiedziałam się, że moja koleżanka zaciążyła. Nie wiem czy słyszałyście taką metodę na sportowca, ale poradziła mi koleżanka na około 5 dni przed owulacją zaprzestać przytulanek, żeby plemniczki były silniejsze. Ona tak zrobiła i od razu za pierwszym razem.
Poziomki ja też nie mogę doczekać się tej Twojej wizyty - pewnie już usłyszysz serduszko bijące do Ciebie.
No właśnie co z naszą Mononoke?
Ja jestem w 4dc czy któraś się przyłącza do staranek w tym miesiącu razem ze mną?

Kamia wiem co czujesz. Ja też dziś dowiedziałam się, że moja koleżanka zaciążyła. Nie wiem czy słyszałyście taką metodę na sportowca, ale poradziła mi koleżanka na około 5 dni przed owulacją zaprzestać przytulanek, żeby plemniczki były silniejsze. Ona tak zrobiła i od razu za pierwszym razem.
Poziomki ja też nie mogę doczekać się tej Twojej wizyty - pewnie już usłyszysz serduszko bijące do Ciebie.
No właśnie co z naszą Mononoke?
Ja jestem w 4dc czy któraś się przyłącza do staranek w tym miesiącu razem ze mną?

próbowałam tej metody... u mnie nie zadziałała:-(
no ja się dołączam, tylko muszę tą głupią @ dostać

Kamia do kiedy czekasz???

Ja zanim dowiedziałam się że jestem w ciąży miałam dookoła siebie mnóstwo kobiet ciężarnych!! Normalne oblężenie!!

reklama
Kamia, nie wiem.. nie nazwałabym tego starankami na pewno, ale przytulanki będą bo zbyt dlugiej abstynencji to ja nie przetrwam.
Zresztą wiem, że nic z tego nie będzie bo ze mną nadal jest coś nie tak :(

I teraz mam pytanie, czy wiecie z czego są na szyjce upławy takie pomarańczowe, czasem blado różowe?? Dodam, że w naprawde minimalnej ilości..

Obskoczę na wszelki wypadek z tym pytaniem inne wątki :D

Do góry