reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

KAHAKA
Ja nie testuje, narazie. Chociaż jakoś dziwnie się czuję od jakiegos tygodnia. Coś z żołądkiem, takie dziwne zawirowania i latam co chwile do WC, bo mam takie uczucie w brzuchu jak podczas biegunki, ale jak pójde to nic. Dziwne to jakieś

reklama
Kahaka, wiem wiem co masz na myśli.
U mnie za to byly wyczekiwania na @ jak miałam infekcję etc.. co ja się naczekałam, mimo iż wiedziałam, kiedy ma przyjść.. no ale czas jakoś leci.. inaczej się nie da niestety..
Kurde, ja też swego czasu brałam tabletki i później miałam ciąże obumarła w 8tygodniu.. tyle, że ja je brałam dużo wczesniej bo z 8 miesięcy przed planowaniem odstawiłam.. i to było w 2004 roku :(

kahaka
Hmm w dniu spodziewanej @ czyli nie jest powiedziane, że w ciąży nie jesteś. Jest szansa:laugh2: ale ja już wolę za szybko nie testować, bo nieciekawie się ogląda I kreskę:no: Najszybciej w sobotę, a może dopiero w przyszłym tygodniu o ile @ nie będzie.
A dziś tak sie czułam jakby @ lada moment miała być, taki przeszywający w całym podbrzuszu lekki, tłumiony ból. Tak zawsze mam gdy nadchodzi okresu.

maaadziarka
ja mam podobnie tak mnie zawierci i spokój. A do tego gazy :rofl2:

Hej!
Jestem tu nowa.Od dwóch lat staram się o dziecko i nic.Ostatnia miesiączkę miałam 9 sierpnia i jak dotąd nic.Brzuch boli mnie już bardzo długo praktycznie po skończonym okresie i piersi także to już około 3 tygodni a okresu dalej nie ma...trochę mnie mdli od jakiegoś czasu myślałam, że to jakieś zatrucie bo nawet wymiotowałam.Robiłam test strumieniowy dziś po południu ale nie wyszedł.Jutro rano zrobię płytkowy i zobaczymy. Nie wiem czy to objawy ciąży...

gosia_czeka
test najlepiej robić w pierwszym dniu spodziewanej @, a jeśli jeszcze potrafisz się wstrzymać to i kilka dni po. Albo tu dziewczyny doradzają badanie krwi, ja jeszcze nie byłam, ale wynik rzetelniejszy.

A ja melduję, że @ nadal brak, dziś 35 dc. Ale mnie to wkurza, już bym chciała wiedzieć w którą stronę to wszystko idzie, bo jak nie jestem w ciąży, to mogłaby ta @ przyjść jak najszybciej.
Niektorym dziewczynom testy wychodza pozniej i trzmam kciuki aby tak bylo u Ciebie&&&&&&&&&&&&

Maaadziarka i gosia za was tez &&&&&&&&&&&&&&&&&& aby to byla fasolka

Ja z tym dniem spodziewanej miesiączki to mam ostatnio lekki problem bo moje cykle są nieregularne...i sama tak naprawdę nie wiem, kiedy jest ten dzień.Wiem, ze sama robię sobie wkręty z objawami ale tym razem jest jakoś inaczej...nie mam przeczucia, ze jestem w ciąży, a czytałam, że niektóre kobiety wiedzą od razu.Zrobię test a jak @ nie przyjdzie wcale to udam się do lekarza

reklama
witajcie dziewczynki, jeśli chodzi o antykoncepy to lekarz wczesniej stymulując mnie hormonami bez efektów zaproponował mi żebym wzięła przez miesiąc lub dwa antykoncepcyjne i potem działała z dzidzią. Dla mnie to było śmieszne bo po co mi anty skoro ja właśnie chce dziecko. On to tłumaczył że tabsy przyhamują ich prace a jak odstawie to one ruszę z kopyta i tak faktycznie było bo zaszłam w ciąże no ale pozamaciczną niestety. Poziomki świetna wiadomość, pewnie nie możesz doczekać się USG. U mnie bryndza, dzisiaj @ przyszła, coś zbyt wcześnie no ale przylazła, normalnie słów mi brak, miałam ogromną nadzieję że teraz się udało

Do góry