no rewelacja, strasznie się cieszę że w końcu się udało, ogromne gratulacjewitajcie kochane!!
prosilam Was o &&&&&&&&&&&&& i cieple mysli i wiedzialam kogo poprosićdziekuje za wszystkie ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
po 8 miesiacach staran w momencie gdzie nie mialam na nic liczyc bo to pierwszy cykl na hormonach na unormowanie wszystkiego,po wyluzowaniu-nie braniu folika,piciu winka jak byla ochota i przytulaniach jak byla ochota okazuje sie ,ze test pokazal mi II
Jestem najszczesliwsza,pękam z dumy ,ze znowu bede mamą i modle sie aby dzidzia przyszla do nas o czasie![]()
reklama
Martusia85
Fanka BB :)
To równolatki
Ja oczywiście na imię mam Marta i mam 25 lat [skończone w sierpniu]
kahaka no i spóźnione życzenia w takim razie :*
Ja oczywiście na imię mam Marta i mam 25 lat [skończone w sierpniu]
kahaka no i spóźnione życzenia w takim razie :*
Kahaka, no co Ty.. nawet jak nei zdasz, to to nie będzie koniec świata
Może z nerwów Ci się tak cykl poprzestawiał ;p
Kamia, uważaj Ty na siebie i wracaj do nas prędko
Marta, ja również w sierpniu 25 skończyłam.. powiem wam, czuję się staro i co roku myślę o mojej pierwszej fasolce.. że teraz taki duży chłopak by był
[ takie mam przeczucie głupie oczywiście ]
Kamia, uważaj Ty na siebie i wracaj do nas prędko
Marta, ja również w sierpniu 25 skończyłam.. powiem wam, czuję się staro i co roku myślę o mojej pierwszej fasolce.. że teraz taki duży chłopak by był
LILITH, racja, nie koniec świata, ale szkoda mi kasy na te egzaminy
a Ty się nie zadręczaj takimi myślami, fajnie, że masz już córę, a rodzeństwo dla niej też na pewno niedługo będzie. Chociaż łatwo mówić, mój maluch miałby 2 miesiące teraz...
Martusia85
Wiecie co-ja to sobie tak myślę, jakie to życie jest niesprawiedliwe.... Mieszkam na wsi więc widzę na co dzień wiele patologicznych rodzin.... I zobaczcie-w takich rodzinach kobiety nie starają się o zajście w ciąże, a mają tych dzieci wiele.... Czy one po prostu codziennie ten seks uprawiają, że tak często zachodzą?
A jak kobietom zależy, starają się itd i często mają problemy...
Tamte chodzą w ciąży pijane, nie dbają o siebie palą papierosy a ciąże donoszą, dzieci mają zdrowe.... A te którym zależy i dbają o siebie jak mogą to ile razy im się poronić zdarza....
Tamte chodzą w ciąży pijane, nie dbają o siebie palą papierosy a ciąże donoszą, dzieci mają zdrowe.... A te którym zależy i dbają o siebie jak mogą to ile razy im się poronić zdarza....
A moj grzecznie lezalby sobie w brzuszku ... .kurde, przeciez mam tam duzo miejsca i wielki brzuch, co mu sie nie podobalo ? Pfff pewnie tatus
Na kogos trzeba zwalic ;p Dzieki wam dziewczynki jest mie lepiej i z nadzieja patrze w przyszlosc... a dokladnie w dzisiejszy wieczor 
Kasienko droga kochana moja a w jakim miescie Ty mieszkasz tak dokladnie ?:>
Kasienko droga kochana moja a w jakim miescie Ty mieszkasz tak dokladnie ?:>
Wiecie co-ja to sobie tak myślę, jakie to życie jest niesprawiedliwe.... Mieszkam na wsi więc widzę na co dzień wiele patologicznych rodzin.... I zobaczcie-w takich rodzinach kobiety nie starają się o zajście w ciąże, a mają tych dzieci wiele.... Czy one po prostu codziennie ten seks uprawiają, że tak często zachodzą?
Ja jak jeszcze mieszkalam w moim miasteczku to mialam taka sasiadke w bloku.... pijana non stop, jej rodzice tak samo (a mieszkali razem) a dziecko sie urodzilo i to calkiem zdrowe (tzn mnie sie wydaje ze jej coreczka ma FAS)
Teraz chodzi codziennie z innym facetem, kazdy ją już chyba w miescie miał no i znowu jest w ciazy... a wczoraj jeden fagas prowadzil ja do domu cala zakrwawiona... Biedne tylko te dzieci (dziewczynke odebral jej juz sad, ale po 2 latach batalii).
reklama
blondplatyna
Na imię mam Paulina, ale wołają na mnie Paula. A wiosenek mam 25 - tak jak większość z was.