reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

Dokładnie, straszne to jest.. a dzieję się tak chyba dlatego, że one pewnie nie chcą i w ogóle o tym nei myślą, bo kto po pijaku będzie się zastanawiał nad konsekwencjami czy antykoncepcją..
Tak jak tu angielskie dziewczyny.. mają darmowy dostęp do antykoncepcji.. to żeby o tym jeszcze myślały.. kasa się liczy, bo jak zajdą to mieszkanie dostaną, pieniądze etc.. i bawią się dalej bo zyją za kasę dziecka..
Szkoda gadać..
Mój fasolek miałby ponad 6 lat :(

reklama
Kamia ale kretyn:szok::-D:-D:-D:-D
Beta nie klamie a ciąże licz od OM a nie tak jak Ci ten idiota powiedział:tak:
Szkoda że na początku ciąży musiałaś trafić do takiego konowała ale lepiej że teraz się zorientowałaś a nie jak zdążył coś narozrabiać. Z 2 strony dzięki jego idiotyzmom odwróciłaś uwagę od staranek i zaskoczyłaś:tak::-D:-D:-D

Teraz nadrabiam dalej;-)

Ja się czuje jak bym miała grype:baffled:

Szkoda że na początku ciąży musiałaś trafić do takiego konowała ale lepiej że teraz się zorientowałaś a nie jak zdążył coś narozrabiać. Z 2 strony dzięki jego idiotyzmom odwróciłaś uwagę od staranek i zaskoczyłaś:tak::-D:-D:-D

Teraz nadrabiam dalej;-)

Blondplatyna, w 7 tygodniu pojawił się po przytulankach różowy śluz, taka odrobina, niby nic wielkiego, lekarz powiedział, że to też od infekcji a że jak młoda i głupia byłam a lekarz jeden z lepszych to uwierzyłam, że mam robić irygację a później lactovaginal uzywać.. Niestety nie pomogło to zrobił usg i stwierdził, że za mała ta dzidzia i bete musiałam zrobić dwa razy, bo powiedział, że bobo chyba przestało się rozwijać. No i niestety beta zaczęła spadać.. później tydzień albo dwa na zabieg czekałam..
Powiem wam, że długo do siebie dochodziłam, to było w 2004 i dopiero po roku się zdecydowałam postarać o kolejne .. miałam w zastępstwie psa i mase innych zwierzaków.. baardzo ale to bardzo się bałam, na szczęscie trafiłam na normalnego lekarza :)

Poziomki ale to tak na poważnie, czy chodzi o osłabienie??

Teraz nadrabiam dalej;-)

Ja właśnie ide nakładać obiadek, dziś rosołek z mięskiem - bo dietka, ale że bardzo zimno u nas to tak w sam raz. Może też byś zjadła? Uważaj na siebie i na fosolina :)

Ja właśnie ide nakładać obiadek, dziś rosołek z mięskiem - bo dietka, ale że bardzo zimno u nas to tak w sam raz. Może też byś zjadła? Uważaj na siebie i na fosolina :)
Ja właśnie zrobiłam na szybko rybe z frytami i surówka z pora,a rosołek zawsze chętnie:)))
Mi na imie Patrycja i mam 27 lat:))
Kupiłam sobie witaminki takie do 12 tygodnia bo przez chęci i niechęci moja dieta nie jest najlepsza

reklama
Do góry