reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

reklama
To znowu ja :) Mam powiedziec cos o sobie ....wiec moze to ze jestem ze Szczecina, mam 24 lata i studiuje, chociaz wczoraj mialam ostatni egzamin i jest do przodu wiec mam juz wakacje :) Co do dzidziusia to baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaardzo chce !! Moje starania sa od miesiaca, wiec dopiero jestem po dniach plodnych w ktorych nic sie jednak nie stalo :( Zrobilam 5 testow !!! Wyszukiwalam paseczka drugiego nawet biorac test pod swiatlo :p ...ale niestety :( nie bylo mi dane ! Czekam na nastepne dni plodne i dawaj do lozeczka ( z waszych przepisow bedzie to na pewno pozycja od tylu - obrot - nogi na sciane i czekanie :p ) Szczerze mowiac myslalam, ze "robienie" dzidzi jest o wiele latwiejsze.....I takie to dla mnie dziwne....kiedys sie tak bardzo tego obawialam a teraz to moje marzenie, ktore nie chce sie spelnic :(

Elżbietko ja też nie mogę sie doczekać wiadomości od Ciebie:)
malinko jaki śliczny suwaczek ;) W końcu widzę jak Twa dzidzia rośnie ;)

wpadlam tylko na chwilke i poszukuje jakiego kolwiek postu Elzbietki!!martwie sie ze nic niepisze...a moze chce nam zrobic niespodzianke i trzyma nas w takim napieciu??W kazdym razie kochana Elzbietko trzymalismy kciuki i nadal trzymamy!!!I wybaczcie mi bo niepamietam ktora kobitka idzie jutro na slub a wydawalo mi sie ze to albo Dorka albo Elzbietka... :-[ ...wkazdym razie chcielismy z mezem zyczyc milej zabawy...i my jutro tez idziemy na wesele!!wypijemy tez dziewczyny wasze zdrowko!!!caluski!!!

Czesc dziewczyny, kurde nie wiem co sie dzieje.... termin @ juz mi minal 6 dni temu, piersi mnie strasznie bola, a wlasciwie sutki, ze dotknac sie nie moge. Okolo 5 tygodni temu mialam poronienie samoistne, nie musialam do szpitala. Lekarz powiedzial, ze mozemy starac sie od razu po krwawieniu, nie robiac przerwy. No coz wiec przytulalismy sie:)) ciekawe, co ze mna teraz jest... Czy to @ tak sie opoznia, czy moze:))) Boje sie kupowac testu... Chyba jeszcze poczekam ze 2 tygodnie...

: LILITH=to Elżbietka dziś bawi się na weselu..ja niestety nad ksiażkami dziś "swietuje"..chociaz poszalabym..ale jutro mam imprezkę i w niedzielę(dzis też miałam zaproszenie..ale niestety..głów musi być "trzeźwa":)
Aga29..zatestuj..taka niecierpliwosć chyba jest juz niepotrzebna..bo pewnie jesteś i teraz mogłabys swietować..a tak..zamartwiasz sie..

Dzieki Dorko za te slowa pocieszenia:))) Caly czas sie waham z tym testowaniem, ale moze masz racje... W kazdym razie w poniedzialek mam wizyte u gina, wiec pewnie mi bedzie w stanie powiedziec, co i jak. Ten weekend bedzie najdluzszym weekendem w moim zyciu:(( Musze sie czyms zajac, zeby nie myslec za duzo i nie przywolywac negatywnych mysli.

reklama
Elzbietka pisala, ze da znac dopiero w poniedzialek chyba, bo nie ma teraz dostepu do sieci...:))
Agnezzz masz bardzo zdrowe podejscie,
ja w tym miesiacu za bardzo sie obserwowalam, ale temperatury nie mierzylam, ani testow owulacyjnych nie robilam...
lezam tylko po baraszkowaniu z nogami do gory...:))))
ale i tak za bardzo przezywalam...

musze zajac sie czyms innym zeby w kolko nie myslec obsesyjnie o dziidzi:)))
A czuje ze @ sie zbliza...duzymi krokami...:(((((
aga29 - zrob sobie tescik, z takim opoznieniem @, masz duze szanse na to ze jestes w ciazy:)))
Malgos, niedlugo sie uda:)))) Nogi do gory i poducha pod pupe:))
Mam ogromna nadzieje, ze wkrotce wszystkie bedziemy mialy takie sliczne suwaczki jak malinka:)))

Do góry