reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

dziewczyny, martwie sie troche, moze przesadzam, ale...
niby dostalam dzisiaj @, ale jest dziwnie, brzuch mnie bardzo boli, a krwawienia prawie wcale...
nie musi wcale tak być -poprostu napiszę jak było u mnie-w drugim cyklu starań też tak miałam, że dostałam @ brzuch pobolewał a na tamponie przez około 3 dni było parę kropelek.i się @ w ogóle nie rozkręciła. Jak na 4 dzień poszłam do gin to mi powiedziała, po usg, że najprawdopodobniej był to cykl bezowulacyjny. ale powtarzam-tak było u mnie. a dziś jak się czujesz??
martusia i jak tam weselisko udane??:-)

reklama
kamia, babo, o której Ty pracę zaczynasz, że już o 6 rano są od Ciebie posty na bb??? :no:
martusia, no to przykro mi, że @ przylazła, ale widzę, że się nie załamujesz, więc do dzieła ;-)
poziomki, Twoje posty czasem mnie rozwalają :-D

Ja zaraz lecę do pracy, a dziś kochane 6 dzień fazy lutealnej mam i temperatura jeszcze raz w górę poszła - przez 5 dni miałam w granicach 36,61-36,67, a dziś 36,93 :szok:

ja bardzo pracowita jestem i od 6 rano zaczynam:-):-):-):-):-):-)
kule dziwne u Ciebie z tą tempką nie??
dziewczyny a ja zaczynam się troche bać teych wakacjio w Tunezji ale o rezygnacji nie ma raczej mowy bo juz all zapłacone. W sumie to czuje się dobrze, lot teraz zniosłam dobrze i juz popczytałam czego muszę tam unikać. a do tego dowiedziałam się że muszę w aptece popytać o probityki osłonowe na żołoądek.ale strach i tak jest:-(

Kamia: Na weselu było super-do dziś mnie nogi bolą ;)
Kahaka: to mój pierwszy cykl starań więc jeszcze mocno załamana nie jestem.... zresztą tak się spodziewałam, bo tyle testów zrobiłam i wszystkie były negatywne.... więc się nie łudziłam.... A że na weselu zdrowo popiłam to i lepiej, że to nie ciąża ;)
Trzeba rozpocząć kolejne starania i tyle ;)

No właśnie nie wiem.. spuchłam jak świnia, dosłownie.
Wczoraj padłam wieczorem i tak spałam prawie cała noc a dziś taka niespodzianka.. mam nadzieję, że to zejdzie bo niedługo chciałabym wyjść..

reklama
Do góry