reklama
poziomki
mama 00 08 11 13 15
Lilith już niedługo się wszystko wyjaśni. A tak na marginesie śluz pojawił się u mnie ok 6 tyg a wcześniej suuuusza;D
Kamia_22
mamuśka Tymuśka 02.05.11
lilithpowiem tylko tak: ja w tym cyklu też nawet po spóźnionej @ jakiś mega ewidentnych objawów nie miałam, więc...;-)
p.s a i tak swoje wiem
i trzymam&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
a apropo ludzi, którzy mają dzieci a wogóle na to nie zasługują to mi się poprostu serce kraje:-( najgorsze jest to, że potem z takich rodzin rosną kolejne pokolenia, które nie potrafią stworzyć normalnej kochającej rodziny i tak nakręca się jakieś błędne koło:-(
p.s a i tak swoje wiem

a apropo ludzi, którzy mają dzieci a wogóle na to nie zasługują to mi się poprostu serce kraje:-( najgorsze jest to, że potem z takich rodzin rosną kolejne pokolenia, które nie potrafią stworzyć normalnej kochającej rodziny i tak nakręca się jakieś błędne koło:-(
Czesc dziewczynki....
Padam na glowe i na wszystko inne, przeczytalam wszystko co napisalyscie, wiekszosc pamietam :>
Bardzo poprosze pania poziomke, pania kamie pania karolciaka i pozostale o wyslanie namiarow na NK albo na Facebooka bo jak nie to sie zezloszcze
Lilith Ty na tych zdjeciach to taka ostra babka jestes
Moje kreski tez byly prawie niewidoczne, nawet z tych 2 testow nie wklejalam na forum bo by nie bylo nic widac a na zywca cos tam bylo ... :> Czekaj spokojnie.... ja trzymam &&&&& :>
Cos mialam jeszcze pisac ale nie mam sil myslec, wybaczcie mi dziewczyny ....
Padam na glowe i na wszystko inne, przeczytalam wszystko co napisalyscie, wiekszosc pamietam :>
Bardzo poprosze pania poziomke, pania kamie pania karolciaka i pozostale o wyslanie namiarow na NK albo na Facebooka bo jak nie to sie zezloszcze
Lilith Ty na tych zdjeciach to taka ostra babka jestes
Cos mialam jeszcze pisac ale nie mam sil myslec, wybaczcie mi dziewczyny ....
Heh, co ja bym bez was zrobiła..
Zaś mi się na płacz zbiera i to zupełnie bez powodu.. pocieszam się tym, że do godzinki mężuś będzie. Niedługo ide robić kolacyjkę i jeszcze gram/ maluje z mała, to czas zleci. Jutro mam nadzieję będzie jakiś milszy dzień..
Mnie też wszystkie nie przesłały ;p
Zaś mi się na płacz zbiera i to zupełnie bez powodu.. pocieszam się tym, że do godzinki mężuś będzie. Niedługo ide robić kolacyjkę i jeszcze gram/ maluje z mała, to czas zleci. Jutro mam nadzieję będzie jakiś milszy dzień..
poziomki
mama 00 08 11 13 15
Lilith a powtarzasz test rano czy czekasz??
Ja na NN mam konto ale wogule z niego nie korzystam i nawet hasła nie pamiętam
Ja na NN mam konto ale wogule z niego nie korzystam i nawet hasła nie pamiętam
Heh, co ja bym bez was zrobiła..
Lilith a Ty mnie nie przyjelas ;(
Martusia85
Fanka BB :)
Ani mnie 
reklama
Dobrywieczorek Dziewczynki :-)
Witam się po dłuższej przerwie niebytu. Jestem już po zabiegu, w piątek zdejmują mi szynę z kolanka i biorę się od następnego cyklu za staranka o dzidzię
Ponad tydzień spędziłam na ortopedii
, bardzo źle to wspominam. Oj, jak ja nie lubię szpitali....
Szczególnie że byłam częściowo unieruchomiona i nie mogłam się widzieć z moim Synkiem, na oddział nie wpuszczają dzieci. Oboje wariowaliśmy z tęsknoty...
Ale już jestem w domku i cieszymy się sobą nawzajem. I tak jestem happy
bo mysląłm że trochę dłużej będę czekała na zabieg na kolanko /a odbyło się to b. szybko/ i rehabilitacja też nie będzie uciążliwa. Tylko najbliższe 10 dni - zabiegi i potem ma być wszystko OK
Jak się pytałam mojego ortopedy o staranka ciążowe to powiedział że nie widzi przeciwskazań ;-) Także biorę się za nadrabianie zaległości , co tam u Was coby być na bieżąco.
Acha, byłam na koncercie Stinga i jeszcze chodzę rozkołysana ze zdartym gardłem. Było cudownie, magicznie, bosko. Kocham go !!!!!!!!
Witam się po dłuższej przerwie niebytu. Jestem już po zabiegu, w piątek zdejmują mi szynę z kolanka i biorę się od następnego cyklu za staranka o dzidzię

Ale już jestem w domku i cieszymy się sobą nawzajem. I tak jestem happy

Acha, byłam na koncercie Stinga i jeszcze chodzę rozkołysana ze zdartym gardłem. Było cudownie, magicznie, bosko. Kocham go !!!!!!!!