reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

Dokładnie.. ja coś się i tak już wystarczająco kiepsko psychicznie czuję, więc nie chcę sobie dokładać rozczarowań odnośnie fasolki. CO za dużo to niezdrowo..

reklama
lilithpowiem tylko tak: ja w tym cyklu też nawet po spóźnionej @ jakiś mega ewidentnych objawów nie miałam, więc...;-)
p.s a i tak swoje wiem:-p i trzymam&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
a apropo ludzi, którzy mają dzieci a wogóle na to nie zasługują to mi się poprostu serce kraje:-( najgorsze jest to, że potem z takich rodzin rosną kolejne pokolenia, które nie potrafią stworzyć normalnej kochającej rodziny i tak nakręca się jakieś błędne koło:-(

Czesc dziewczynki....
Padam na glowe i na wszystko inne, przeczytalam wszystko co napisalyscie, wiekszosc pamietam :>
Bardzo poprosze pania poziomke, pania kamie pania karolciaka i pozostale o wyslanie namiarow na NK albo na Facebooka bo jak nie to sie zezloszcze :D

Lilith Ty na tych zdjeciach to taka ostra babka jestes :D Moje kreski tez byly prawie niewidoczne, nawet z tych 2 testow nie wklejalam na forum bo by nie bylo nic widac a na zywca cos tam bylo ... :> Czekaj spokojnie.... ja trzymam &&&&& :>

Cos mialam jeszcze pisac ale nie mam sil myslec, wybaczcie mi dziewczyny ....

Heh, co ja bym bez was zrobiła..
Zaś mi się na płacz zbiera i to zupełnie bez powodu.. pocieszam się tym, że do godzinki mężuś będzie. Niedługo ide robić kolacyjkę i jeszcze gram/ maluje z mała, to czas zleci. Jutro mam nadzieję będzie jakiś milszy dzień..
Mnie też wszystkie nie przesłały ;p

Heh, co ja bym bez was zrobiła..
Zaś mi się na płacz zbiera i to zupełnie bez powodu.. pocieszam się tym, że do godzinki mężuś będzie. Niedługo ide robić kolacyjkę i jeszcze gram/ maluje z mała, to czas zleci. Jutro mam nadzieję będzie jakiś milszy dzień..
Mnie też wszystkie nie przesłały ;p

Lilith a Ty mnie nie przyjelas ;(

Ja już wiem co mi jest :D
Mam mega PMS ;p

Dziewczyny, bo ja tam ras na ruski rok jestem, jutro obiecuję że dodam :*

Poziomki, jak nei zapomne z samego rana to zrobie dla świetego spokoju, co tam ;p

Dobrej nocki :*

reklama
Dobrywieczorek Dziewczynki :-)
Witam się po dłuższej przerwie niebytu. Jestem już po zabiegu, w piątek zdejmują mi szynę z kolanka i biorę się od następnego cyklu za staranka o dzidzię :tak::tak: Ponad tydzień spędziłam na ortopedii :szok:, bardzo źle to wspominam. Oj, jak ja nie lubię szpitali....:szok: Szczególnie że byłam częściowo unieruchomiona i nie mogłam się widzieć z moim Synkiem, na oddział nie wpuszczają dzieci. Oboje wariowaliśmy z tęsknoty...
Ale już jestem w domku i cieszymy się sobą nawzajem. I tak jestem happy:-D bo mysląłm że trochę dłużej będę czekała na zabieg na kolanko /a odbyło się to b. szybko/ i rehabilitacja też nie będzie uciążliwa. Tylko najbliższe 10 dni - zabiegi i potem ma być wszystko OK:shocked2: Jak się pytałam mojego ortopedy o staranka ciążowe to powiedział że nie widzi przeciwskazań ;-) Także biorę się za nadrabianie zaległości , co tam u Was coby być na bieżąco.
Acha, byłam na koncercie Stinga i jeszcze chodzę rozkołysana ze zdartym gardłem. Było cudownie, magicznie, bosko. Kocham go !!!!!!!!

Do góry