reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

No i doczytałam.
Kamia - ode mnie wieeelkie gratulacje !!! Bardzo się cieszę że ci się udało:tak: A co do wakacji to nie powinnas się martwić. Ja jak byłam w 3-miesiącu ciąży polecieliśmy na Teneryfę i było wszystko ok. Oczywiście byłam pełna obaw, ale mój gin mnie uspokoił że lot nie ma wpływu na tak wczesną ciążę. Musisz tylko ważać napewno z jedzeniem i pieciem, no bo to jednak Tunezja... Ale z tym to trzeba uważać tam niezależnie od tego czy się jest w ciąży czy nie.
Buźka Kochane,biegnę (a raczej kuśtykam:dry:) męża utulić przed snem ;)

reklama
monooke kochana:-) pani kamia jest strasznie zacofana i nie posiada konta na nk ani na facebook:sorry:
nikita dziękuje za inf na temat wakacji i za to, że mnie trochę uspokoiłaś:-) pewnie, że uważać będę już teraz biorę jakieś probiotyki (kobita w aptece dała mi takie które mogą być dla kobiet w ciąży), żeby torochę wzmocnić zołądek ale ita żadnych surowizn ani warzyw i owoców nie będę u nich jadła bo ta ich woda właśnie chyba jakoś tak najbardziej szkodzi:-) poza tym rozmawiałam ze znajomą położną i ona też nie widziała jakiś przeciwskazań:_)
strasznie się cieszę, że juz możesz wracać do staranek:-) pamiętam jaka byłaś smutna jak się dowiedziałaś o tym kolanie a tu popatrz juz po wszystkim :-) a teraz ani się spostrzeżesz a juz Ci urośnie wieeeeelki brzusio:-)tak więc ciążowe fluidki dla Ciebie~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
właśnie a propo wielkiego brzucha;-) dziewczyny heeeelp:-) czy to możliwe??? dziś rano ubieram moje nieśmiertelne biodrówki i co??? nie zapina mi się ostatni guzik:szok::szok::szok::szok: a ja zawsze taki chuderlok byłam:-( a pochłaniam teraz takie ilości jedzenia:sorry::sorry::sorry::szok: tzn. sam brzuch jakoś tak mi wielce ni wystaje al;e ten dół jest taki już zaokrąglony i wystający:-)
lilith ty nic tu nie zapominaj tylko rano czuły teścik proszę robić:-):-):-):tak::tak::tak: i dla Ciebie też ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Ostatnia edycja:
Nikita - ciesze sie ze juz jestes spowrotem z nami i mozesz zaczac staranka - oczywiscie ja tez trzymam mocno &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&:>

Kamia no wiesz, to trzeba sobie konto zalozyc:> a jak nie to czekamy na jakies zdjecie tutaj :D
Poziomki Ciebie tyczy sie to samo :D

Rany ale mam lenia :D Mam dzisiaj do szkoly dopiero na 10:30 i mi sie strasznie nie chce :D Chyba to przez to ze sie zasiedzialam w lozku...juz nie pamietam kiedy ostatnio tak pozno wstalam :D

Kamia-ja w czerwcu byłam w Tunezji.... i jeśli chodzi o jedzenie-faktycznie przez pierwsze 2-3 dni mieliśmy troszkę rozstrój żołądków-ale to chyba normalne.... zmiana jedzenia itd. Ale nie było to nic strasznego ;)

Dziękuję za kciuki :)
Już się wyjaśniło, jedna krecha jak nic. Tzn. zaś tam jakąś słabą widać, ale na teście piszę, że musi być taka a nie inna. W dodatku widać ją w porównaniu do ostatniego tak samo a test bardziej czuły i z rana.
Tak więc czekam na kolejny cykl, jutro tempka poleci w dół. Ciesze się, że go zrobiłam, przynajmniej już się łudzić nie będę.
Kolejny cykl w końcu na żelu.. no i nie wiem co z przeprowadzką bo jeszcze z taxami się problemy zaczęły :(

Wiecie, jedynie te cyce mnie martwią :( Nigdy nie czułam ich przed @ co najwyższej odrobinę swędziały.. teraz czuje ogromny dyskomfort i łudze się, że w kolejnym cyklu się to nie powtórzy :)

Kamia, ja się ani trochę nie smucę :)
Na nic nie liczyłam w tym cyklu, mimo iż dziwnie się troszkę czuję, co nie jest aż tak normalne gdy sobie nic nie wkręcam.
Jedyne co mnie niepokoi to te cyce a tak, to jest na prawdę ok :)

reklama
A ja się dzisiaj wygrzebać nie moge:/ Nakryła bym się kołdrą po same uszy i nie wstawała do 2 trymestru haha ale nic z tego. Chałupa zapuszczona ja zapuszczona echhhh

Lilith szkoda że nie wyszedł,widocznie jeszcze nie czas albo za wcześnie na test.

Kamia tylko koniecznie do gina przed wyjazdem!!!

NIkita witamy z powrotem:))

Mononoke nie wytrzymuje w szkole dłużej niż 15 sekund!!!

Do góry