reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

blondplatyna, znam ten ból, że człowiek tak strasznie się nakręca, jak nie wychodzi i to najgorzej właśnie na początku starań - ja tak miałam w okolicach 3-4 cyklu. Obyś nie musiała więcej czekać;-)a zdjęcia ślubne masz bardzo ładne, nieważne, że kolega robił, ważne, że Wasze szczęście na nich widać :-D
Mononoke, to Cię zrobili na uczelni :no: współczuję. A co do cykli po poronieniu, to różnie może być, ja czekałam 5,5 tygodnia, ale ja miałam łyżeczkowanie, więc endo z pewnością potrzebowało więcej czasu na odbudowę.
kamia, poziomki, LILITH mam dopiero 9 dzień fazy lutealnej, na test za wcześnie. Zresztą nie zamierzam go nawet kupować, już za dużo kasy na nie wydałam w tym zwariowanym cyklu... kamia chyba nie doczytałaś wcześniej - ja mam dziś 52 dzień cyklu, dopiero w 44 dc był skok temp.

reklama
Kahaka a jak długo się starasz, przepraszam, że pytam bo pewnie już pisałaś. A na testy to przez te 3 cykle też już sporo wydałam i chyba już nie mam zamiaru. Strata kasy i tak nici.

blondplatyna poroniłam w grudniu 2009 i od tamtej pory nie mogę zajść w ciążę.
Jestem już 9 miesięcy na bromocornie, ale jakoś nieskuteczny jest - a obecny cykl to już całkiem mnie zadziwił...:angry:
Do gin idę 5 października i może w końcu coś się ruszy.

Kahaka oby coś mądrego wymyślił i pomógł. Zadziwia mnie tylko to, że często lekarze nie potrafią odpowiedzieć na pytanie dlaczego doszło do poronienia, jakie były powody, nawet przy wczesnej ciąży. Często się słyszy "to się zdarza".

aha, LILITH, jeszcze zapomniałam napisać, że moja tempka fakt, ładna, ale to dopiero 9dfl, a mi zwykle leci w dół dzień przed @, więc ma jeszcze ze 4 dni, żeby spaść.

Kahaka, trzymam kciuki by nie spadła :) U mnie leci w 13 dfl albo 14 i wiadomo, już 15 nigdy nie ma tylko nowy cykl :) Myślałam, że w tym cyklu też już w 13 poleci, w 14 jeszcze się odrobine obniży a tu nie.. spadła co prawda ale o 0,2 na 37,0 więc jutro będzie piękna typowa linijka prosto w dół na 36,6 :D
Ale ciesze się, bom podekscytowana tym żelem.

Pytałam o ten test i jak, żadna nie wie??

LILITH dzięki, ale jak już mówiłam absolutnie nie wierzę w ten cykl. Teraz myślę tylko o tym, żeby w końcu się skończył!
A co do tego testu to nie pomogę, nawet nie wiedziałam, że takie coś istnieje :szok:

Wiecie oglądam rozmowy w toku, są kobiety, które są w ciąży i chcą usunąć. Szkoda słów, normalnie się poryczałam. Bzykać po kątach to wszyscy się potrafią, ale żeby pomyśleć o zabezpieczeniu to już niekoniecznie.

blondplatyna, też oglądam...to są babki, które już kiedyś były w programie z zamiarem usunięcia, a teraz ich dalsze losy...jedna 5 razy usuwała :no::angry:

reklama
To jest paranoja!! Najtańsze proszki anty kosztują niecałe 10zł!!! No ale to są 3 piwka

Popołudniu wracam troche do ludzi:/
Lilith ciekawe jaką tempke jutro będziesz miała?????
Mononoke ja waże 92 przy wzroście 176cm i nosze rozmiar 42/44

A zapomniałam Wam powiedzieć!! Mamy Majówkę której wyszły ładne 2 testy a beta nie a na usg jest pęcherzyk:))

Ostatnia edycja:
Do góry