Dziewczymy włąśnie się macałam i już zgłupiałam. Nie mam śluzu białego tego gęstego a szukałam szyjki jest wysoko i teraz nie wiem bo wydawało mi się ze jest otwarta bo wyczuwam tylko jakby jeden nie wiem jak to opisac guzek chyba ze to tak się wyczuwa zamknięta ale dalej jakoś było miękko juz nie wiem ale moze mam juz płodne jak śluzu nie mam tekiego gestego jak wczesniej czuje jajniki i ich ból lekki, a w nocy mnie bolał brzuch myślicie ze to mogą być płodne? wcześniej miałam cykl 42dc oststnio 33dc i niby teraz jescze tydz do płodnych ale żle się czuje... jakos już głupieje a nie chce przegapić płodnych.. aa i czuje jakby mii tam mokro bylo jakby cos sie chcialo wydostać... co myślicie i moze napiszcie mi wkońcu o tej szyjce bo ja nie wiem wiem ze jak nie płodne to twarda, a miekka płodne....tylko jak czuć te 2 konce ze otwarta tak mi sie wydawało ze byly oddalone a poźniej juz zgubiłam jednego końca ze tak powiem i nie wiem....
reklama
Martusia85
Fanka BB :)
kahaka-no i najlepiej podchodzić na luzie 
Mnie jajniki przestały boleć-ale jak tylko pomyślałam o tym to chyba znów mnie bolą-no qrcze chyba jestem hipochondrykiem ;/ chciałabym już test zrobić... @ powinnam dostać dopiero w przyszły poniedziałek-ale myślicie że mogę zrobić betę w ten tydzień?
Ja wam w sprawie śluzu nie pomogę, bo się wcale na tym nie znam...
Mnie jajniki przestały boleć-ale jak tylko pomyślałam o tym to chyba znów mnie bolą-no qrcze chyba jestem hipochondrykiem ;/ chciałabym już test zrobić... @ powinnam dostać dopiero w przyszły poniedziałek-ale myślicie że mogę zrobić betę w ten tydzień?
Ja wam w sprawie śluzu nie pomogę, bo się wcale na tym nie znam...
blondplatyna
Coś dziś tu zastój mały. Dziś miałam wolne w pracy i cały dzionek przesiedziałam w domciu, aż mi się nic nie chcę. Martusia a Ty też gdzieś pracujesz, czy etatowa Pani domu (w dobrym słowa tego znaczeniu).
Martusia85
Ja studentka
Szukam jakiejś pracy na pół etatu-ale ciężko z tym ;/
blond-paulina to ty?
blond-paulina to ty?
Kahaka, wielki kopniak odemnie i nie potrac nikogo ;-)
mononoke co do prezentu masz racje, ja bym jeszcze kupila w sexshopie takie fajne karty do gry lub kajdanki... mmm... az sie rozmarzylam
buziaki, jade do szpitala, wieczorem odezwe sie jeszcze.
az sie boje, mama dzwonila, ze babcia ma nielze jazdy, do pani na sali przyszedl maz z dziecmi, a ona jak sie obuzila, wrzeszczala, ze sa z Alkaidy, ze planuja jakis atak terrorystyczny, wyrzucila te biedne dzieci z sali, podobno masakra...
mononoke co do prezentu masz racje, ja bym jeszcze kupila w sexshopie takie fajne karty do gry lub kajdanki... mmm... az sie rozmarzylam
buziaki, jade do szpitala, wieczorem odezwe sie jeszcze.
az sie boje, mama dzwonila, ze babcia ma nielze jazdy, do pani na sali przyszedl maz z dziecmi, a ona jak sie obuzila, wrzeszczala, ze sa z Alkaidy, ze planuja jakis atak terrorystyczny, wyrzucila te biedne dzieci z sali, podobno masakra...
blondplatyna
Martusia oczywiście, że ja. Ksywka wzięła się od mojego koloru włosów, który jest w 100% naturalny i każdy go zazdrości.
Martusia85
No rzeczywiście godny pozazdroszczenia
kurcze ciągle myślę o jedzeniu... schabowy albo muffinki mi się marzą
Chyba jutro upiekę
Co robicie w piątkowy wieczór?? Ja sama siedzę-mój prowadzi zajęcia do 19.30
katty, dziękuję Kochana, postaram się nie spowodować zagrożenia na drodze ;-)
Martusia, mój mąż wrócił z roboty, więc w końcu spędzimy trochę czasu razem. Już mi smęci, że jakiś film w tv chce oglądać, Iron Men czy coś.
kacha10, gdzie się podziałaś?
Mnie troszeczkę zaczyna stres łapać przed tym egz, ale w porównaniu z pierwszym podejściem jest 100 razy lepiej.
Martusia, mój mąż wrócił z roboty, więc w końcu spędzimy trochę czasu razem. Już mi smęci, że jakiś film w tv chce oglądać, Iron Men czy coś.
kacha10, gdzie się podziałaś?
Mnie troszeczkę zaczyna stres łapać przed tym egz, ale w porównaniu z pierwszym podejściem jest 100 razy lepiej.
reklama
Korzystając z wolnej chwilki (Mały ogląda własnie wieczorynkę) szybko się witam z Wami
Mój M. jeszcze w pracy, a ja urzęduję sama z Synciem. Ciesze się że już weekend to więcej będę miała męża w domu. Jutro wybieramy się do kina na piranie 3d. Mam nadzieję że efekt bedzie fajny i wrócę z pogryzionymi kostkami
Nie mogłam się powstrzymać żeby cos napisać... Mononoke !!! Ty Diablico !! Ale masz pomysły z tym prezentem.... SUPER !!! Gratuluję pomysłu, kahaka ale dałabyś do myślenia swojemu teściowi... jakbyś mu coś takiego podarowała. Jakbyś się zdecydowała to koniecznie napisz jaka była jego reakcja, hihihi
Zuzu, ale się nabadałaś tej swojej szyjki. Ja ci niestety nie pomogę, nigdy nie potrafiłam się odpowiednio przebadać. A swoje dni płodne rozpoznaję po ogroooomnej ochocie na sex.
Kurde no i nie mogę dalej pisać bo mi Młodziak wpycha się na kolana i chce coś sam napisać. Boję się że to bedzie niecenzuralne
więc szybciutko kończę. Zamelduję się jak pójdzie spać. Buźka Kobietki.

Mój M. jeszcze w pracy, a ja urzęduję sama z Synciem. Ciesze się że już weekend to więcej będę miała męża w domu. Jutro wybieramy się do kina na piranie 3d. Mam nadzieję że efekt bedzie fajny i wrócę z pogryzionymi kostkami

Nie mogłam się powstrzymać żeby cos napisać... Mononoke !!! Ty Diablico !! Ale masz pomysły z tym prezentem.... SUPER !!! Gratuluję pomysłu, kahaka ale dałabyś do myślenia swojemu teściowi... jakbyś mu coś takiego podarowała. Jakbyś się zdecydowała to koniecznie napisz jaka była jego reakcja, hihihi

Zuzu, ale się nabadałaś tej swojej szyjki. Ja ci niestety nie pomogę, nigdy nie potrafiłam się odpowiednio przebadać. A swoje dni płodne rozpoznaję po ogroooomnej ochocie na sex.
Kurde no i nie mogę dalej pisać bo mi Młodziak wpycha się na kolana i chce coś sam napisać. Boję się że to bedzie niecenzuralne