reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

reklama
Martusia, myślisz, że dałabym mu oglądać tego Iron Mana? :-D Epoka Lodowcowa będzie, spoko oko ;-)
Nikita, raczej się nie zdecyduję na ten prezent, co Mononoke wymyśliła :-D ale gwarantuję, że teść byłby zachwycony hehe.

Dodajcie mi prosze otuchy przed tym egz jutrzejszym :eek:

To ja :D

Ja tylko na chwile po padam a jutro musze po 5 wstac zeby na 8 na uczelnie dojechac :/

kahaka ty babolu wszystkim sie prezent podoba a Ty nie chcesz kupic! <foch> ! I wcale nie jestem az tak kreatywna - po prostu sama taki mam - kiedys sobie kupilam z glupoty :D

nikita
- widzisz jaka kahaka jest fe? :D

zuzu nie nakrecaj sie tak bo nawet jesli traficie w plodne to z zafasolkowania nici. wez sie kochaj z facetem kiedy chcesz i nie badaj sie narazie :D Cieszcie sie bobsexami a nie zastanawiaj sie czy to juz teraz czy dopiero jutro. A gdybys dopiero jutro miala plodne a dzisiaj wielka ochote to tez bys przekladala? ja nie :D

My dzisiaj ogladamy wczorajszy odcine szpilek, bo TV nie mamyu siebie w pokoju, a tescie raczej nie beda chcieli ogladac Epoki Lodowcowej :D

Cos mialam jeszcze teges.....

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!

KAHAKA BABOLU WIELGACHNY KOP DLA CIEBIE NA JUTRZEJSZY EGZAMIN! TRZYMAM MOCNO KCIUKI, SPROBUJ NIE ZDAC TO OSOBISCIE CIE KOPNE :D

To tyle mialam do powiedzenia, dziekuje za uwage :D dobranoc :D

kahaka JUZ DZISIAJ ZACZYNAM TRZYMAC &&&&&&&&&&&& jeszcze nie wiem jak sie wykapiie i przebiore z piastkami. no, ale czego sie nie robi na szczescie ;-) TRZYMAJ SIE, A JA W WIADOMOSCIACH BEDE SLUCHAC, CZY NIE SPOWODOWALAS ZADNEGO KARAMBOLU :angry: :rofl2:

Mononoke, babo okropna, Twoje posty mnie czasem zwalają ze stołka :-D
katty, nie jestem aż tak beznadziejnym kierowcą, żeby karambol spowodować (chyba) :-p a Ty swoje mandaty zapłaciłaś? hahha wstręciuchu :-D

reklama
Do góry