reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

reklama
A o której Kahaka ma ten egzamin?? Bo jakoś mi umknęło :D

Katty, miłej wyprawy :D

Ja tam mam dziś masę roboty i sprzątania w domu.. ale czuję, że i energii sporo więc bez marudzenia niedługo się za to zabiorę :)

Pogoda nijaka, nie pada, nie świeci słoneczko, duszno i mglisto, to może później się gdzieś wybiorę :)

Ja będę je robić pierwszy raz-ale podobno to właśnie mega proste do zrobienia... bo wystarczy zmieszać i to wszystko-ale się okaże za godzinę-jak wyjmę z piekarnika ;)

reklama
No dziewczęta kusicie tymi mufinkami..... dziś se długo pospałam az do 11 fakt ze koło 24 poszłam spac heeh ale czuję się wpoczęta po cięzkim tygodniu. Sobota czas na porzadki też cieżko mi się zabrać żeby ogarnąć mieszkanko... ale wkońcu się zbiorę. Dziś sama w M to se porobię, ale jakoś cięzko mi się zabrać za to. Może macie jakąś fajną motywację... oki idę se zrobić śniadanko choć w samotności się źle je.

KAHAKA --------->>>>>>>>MELDUJ!!!!!<<<<<<<<-------, BO MYŚLE O TYM !WIEM JAKI TO STRES CHOĆ ZDAWAŁAM OK 8 LAT TEMU NA SCZESCIE PO STAREMU... :-D

LILITH --- U MNIE POGODA WOJ LUBELSKIE TAKA SOBIE TEMP ZA OKNEM NA BALKONIE 11 ST I ZIMNO SIĘ TEZ ODCZUWA, CHOĆ ŚWIECI TROSZKU SŁONKO ALE TEŻ SIE NIE CHCE WYCHODZIĆ BRYYY JA UWIELBIAM CIEPEŁKO< moj Tato się zawsze śmiał ze gó..no to i w puchu zmarznie>:-D:-D:-D

MARTUSIA85 A TO PRZEPIS Z PUDEŁKA? CZY JAKI? BO AZ CIEKAWA JESTEM MOZE SAMA BYM Z SOBOTY ZROBIŁA NA NIEDZIELKIE JAKBY WYTRWAŁY <mąż nie zjadł dziś po pracy>

A MOGĘ SIĘ PODZIELIĆ Z WAMI MOIM SZYBKIM PRZEPISEM NA TEZ PYSZNE FRANCUSKIE CIASTECZKA PODOBNE DO TYCH CO SPRZEDAJA TAKIE NA CIEPŁO.... ZAPOMNIALAM NAZWĘ... ooo fornetti

Do góry