• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

Nie wyrosły duże bo zamiast 12 zrobiłam 15 no i tylko w papierkach się trochę rozjeżdżają w boki-ale i tak są pyszne [już zjadłam jednego hihi]

Załączniki

• DSC00148.jpg
    DSC00148.jpg
    22,1 KB · Wyświetleń: 43
reklama
Świetne Martusia !! Smacznego życzę :)
Ale myślałam, że robisz czekoladowe :D:D

U mnie dól posprzątany, zrobiłam sobie krótką przerwę na glutka i zaraz lecę cześciowo górę sprzątać i robić obiadek :)

a u mnie jeszcze odkurzyc i na mokro zetrzec, kuchnia i łazienka myśle ze poł godz i bedzie juz gites... ale jakos nie chce mi się zagladam co az na bb heehh:-D a no i pranie ale to juz praleczka.... jak dobrze ze ktoś to wymyślił...

LILITH to źeś pojechała po bandzie.... jak otworzyłam te zdjęcie........ teraz juz sprzątac mi sie nie chce tylko jeść....no no nie łądnie tak apetycik podjudzać heheh

Lilith bo to to samo-tylko jak napisałam wcześniej-nie miałam specjalnych blachy ani papierków dlatego ta nie urosła taka duża i się rozlazła w poziomie. Bo miałam tylko na duże babeczki więc to takie niskie a szerokie wyszło

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry