• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

reklama
Kahaka, serdecznie gratuluję !!

I tak wiedziałyśmy, że zdasz ;p

A o do tempki, to pewnie podwyższona od stresu a teraz od emocji, więc i tak się nie liczy ;p

Martusia, dokładnie :D

Ja już posprzątane i obiadek się powoli robi.. a ja taka głodna.. chciałam iść do sklepu, kupić jakiś mrożony torcik moim dziś na deser a tu nie ma jak wyjść bo ten gulasz się robi.. ech :D

Zrobiłam sobie glucika do wypicia to się chociaż na chwilkę nim zapcham ;p

A i chwalę się, jajniki w końcu czuję :D

mama, pewnie z przejęcia :-D głowa mnie boli, pewnie stres ze mnie schodzi.
Martusia, wytrzymaj jeszcze parę dni Kochana. Cierpliwość to cecha rzadka u nas-staraczek, wiem, wiem ...:-D

Mama, mam nadzieję, że nie będzie miała tyle odwagi by przychodzić :D:D

Z jajniczków też się bardzo ucieszyłam, bo miałam takie chwile gdy się bałam, że cykl będzie do niczego :)

Wiesz, koleżanka na 28 dni mi napisała, że co do wiesiolka, to bywa tak, że czasem z danej firmy się nie sprawdza. Ona dopiero jak zakupił jej mąż w innym sklepie zauważyłam super różnice.. chyba, że to faktycznie trzeba odczekać te jakieś 3 miesiące by było widać efekt, sama nie wiem..

MARTUSIA- no ja pomysle o testowaniu jak do przyszlego poniedzialku czyli do 18 @ nie przyjdzie to wtedy beta bo po ostatnim tescie pozytywnym to juz mam dosyc testow-klamców:baffled::baffled::sorry2:

LILITH- no oby nie byla tak bezczelna ,ze przyjdzie...:-p;-)zobaczymy ,a jak przyjdzie to bierzemy sie za M i dzialamy z witaminami :)

dzieci jednak daly sie namowic na spacerek wiec wychodzimy ;):tak:

Miłego spacerku :)

Ja niestety w domu przez ten gulasz :( a pogoda cudna..

Co do testów, ja nie znoszę robić.. nigdy od tak nie robiłam bez powodu, dopiero w zeszłym cyklu się zdarzyło bo te cycuchy dziwne były..
I co do cierpliwości to ja jej nie mam, jeśli chodzi o sprawdzenie porannej temp. w dniach @ :D Ale jak spada, przynajmniej wiem, że nie ma się co łudzić ;p

reklama
Dziewczynki, ja dalej cała rozentuzjazmowana :-D chyba muszę tę energię wykorzystać jakoś heheh.

Ale najpierw jedziemy do teściów na te urodziny, także pewnie mnie dziś już nie będzie.
Życzę wszystkim miłego i owocnego wieczorku :-)
Pozdrawia Was kahaka - KIEROWCA BOMBOWCA :rofl2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry