reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

Mononoke trzymaj Ty sie tam dzielnie i nie dawaj się żadnym durnym babom :)
Czekam na wieści we wtorek w takim razie a teraz idź się porządnie wyspać :) Kolorowych Ci życzę :)

reklama
ja tylko na chwilke ;-)

KAHAKA CONGRATULATION!!!! wiedziałam, ze Ci sie uda :*

Martuska przez Ciebie zrobilam sie glodna

LILITH
nie oge patrzec na wozki, bo sie cala rozklejam, a na razie nei chce sie nakrecac, ale piekny :-) aaa... i sweterek baaaardzi mi sie podoba, ciekawe co by studenci powiedzieli, gdybym wpadla na zajecia w takim stroju jak ta dziewczyna ze zdjecia ;-)

Mononoke, nie daj sie tym babsztyla, ja tez mam z nimi problem. jak sie cokolwiek od nich chce, to juz jest obraza majestatu, ze musza ruszyc swoje szanowne cztery litery, no ale to chyba urok wszystkich pan z dziekanatu ;-)

Mononoke, nie daj sie tym babsztyla, ja tez mam z nimi problem. jak sie cokolwiek od nich chce, to juz jest obraza majestatu, ze musza ruszyc swoje szanowne cztery litery, no ale to chyba urok wszystkich pan z dziekanatu ;-)
A ja myslalam, ze panie z dziekanatu liza półdupki wykladowcom :D Ale mialy dzisiaj obraze... normalnie ....
A jak widze jeszcze u nas w grupie 4 facetow lizoposladkow to mam mdlosci wiec nawet jesli zajde w ciaze to nie bede mogla rozroznic ktore ciazowe a ktore ze zniesmaczenia....

Dobrze, że wam humor dopisuję.

A Ty Mononoke imałaś iść spać o ile się nie mylę ;>

Mój już wraca, śledzie mi kupił przy okazji w polskim, taka ochota mnie wzięła :D:D Tylko jeszcze go wyczekac.. jak i obiadu ;p

Ooo a tu moja mała zagląda i podziwia wasze suwaczki :D:D

Z jaką figurą?? ;>

To chyba nie do mnie bylo :D

Mój utknał na mieście więc dopiero za jakieś 40 minut będę jeść ;( Ile można.

Co do posiłków, ja jem ostatni kolo 22 albo i później :) Ale i spać nie chodzę przed 24 ale zawsze dużo po, bliżej 1 :)

reklama
Do góry