reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

Witajcie dziewczyny. Ogladałam plik o zmianach w szyjce, który Martusia wkleiła. Powiem wam, ze u mnie wychodzi na to, po szyjce, ze mam cały czas płodne:confused2:Jest u góry i otwarta. temperature mam niska i na tym samym poziomie, co swiadczy o ty, ze nie mam owu, śluz biały i od dziś w duzych ilościach a tak mi sie objawiała ciąża. Matko oszaleję. Dodam, ze testu owu nic nie wskazują. To znaczy taki cień testowej:confused2:
Nic nie kumam...
Lilith zazdroszczę Ci dzisja tej plaży:tak:
Nikita to przyjemości z molestowania życzę:-)
Pusto dzis na wszystkich wątkach a na moim pierwotnym staraczki 2011 są same dziewczyny w ciąży.... Suwak pod suwakiem 6,5 9 tc i tak dalej. One pisza o usg, objawach, planach a ja kurcze czuję sie taka pusta i bezdomna..........:zawstydzona/y:

reklama
witam

postanowiłam do Was dołączyć,bo jakoś łatwiej na duszy jak człowiek się "wypisze" - wygada na forum:)
w tym miesiącu pierwszy raz używałam testów owulacyjnych i pierwszy raz biorę duphaston i luteinę.
staram sie nie mieć zbyt dużych nadziei na fasolkę( by potem czuć mniejsze rozczarowanie,ale kurcze jakoś trudno pozbyć się tej nadziei :/
pierwszy raz zobaczyłam dwie krechy na teście w niedzielę tydzień temu (3.10.) i własnie tego dnia było przytulanko,potem już nie było,bo okazji zabrakło.
dziś mija tydzień od "teoretycznej" owulacji i jakoś coraz mniej optymizmu we mnie...
duphaston zaczęłam brać w środę czyli dopiero na 3 dzien po owulacji. robiłam badania i wyszedl mi własnie bardzo niski poziom progesterenu,stąd lekarz przepisał mi ten hormon.
cały czas mam nadzieje,że to własnie w tym tkwił nasz problem, bo "współżyjemu po katolicku" już od 5 cykli i zawsze wychodził doopa :(
czy której z Was duphaston pomógł zaciażyć?
nie mierze temp regularnie,zawsze mierzę po owulacji i zawsze w 13 dniu wyższych temp.spada do 36,6 i na drugi dzień dostaję @.
nie wiem jak będzie w tym cyklu,bo tak jak pisalam pierwszy raz biorę hormony,więc nie wiem jak się mój organizm będzie zachowywał.
dziś mam 37,2 i 28dc.
pozdawiam Was serdecznie,mam nadzieje,że przyjmiecie mnie do waszego grona..
no to tyle lecę obiad robić a Wam zyczę miłej niedzieli

lilu jesli problemem był niski progesteron to powinno pomóc. Temperaturka calkiem fajna. Jesli udało trafic się w owu, a z tego co piszesz to tak bo i cykle regularne i test wyszedł to może się udało. Trzymam& żeby tempka nie spadła!!!!

Lilu, witamy i trzymam mocno &&&&&&&&&&

zapomnialam Wam posiwedziec, startuje do Rady Miasta, wczoraj mielismy konwent w Wawie, a dzis oficjalne otwarcie kampanii, bede w TV:rofl2: szkoda, ze tylko w regionalnej, no ale tzrymajcie kciukasy, moze sie uda. a w przyszlosci bede pierwszym prezydentem RP - kobieta ;-)

milej niedzieli

jedziemy do lasu na spacer, odezwe sie wieczorkiem

ale puuuuustki... chyba ostro pracujecie, tylko nie wykonczcie swoich chlopow, bo moga w przyszlosci sie jeszcze do czegos przydac :rofl2:

Witajcie dziewczyny. Ogladałam plik o zmianach w szyjce, który Martusia wkleiła. Powiem wam, ze u mnie wychodzi na to, po szyjce, ze mam cały czas płodne:confused2:Jest u góry i otwarta. temperature mam niska i na tym samym poziomie, co swiadczy o ty, ze nie mam owu, śluz biały i od dziś w duzych ilościach a tak mi sie objawiała ciąża. Matko oszaleję. Dodam, ze testu owu nic nie wskazują. To znaczy taki cień testowej:confused2:
Nic nie kumam...
Lilith zazdroszczę Ci dzisja tej plaży:tak:
Nikita to przyjemości z molestowania życzę:-)
Pusto dzis na wszystkich wątkach a na moim pierwotnym staraczki 2011 są same dziewczyny w ciąży.... Suwak pod suwakiem 6,5 9 tc i tak dalej. One pisza o usg, objawach, planach a ja kurcze czuję sie taka pusta i bezdomna..........:zawstydzona/y:
WISIEŃKO- moja kochana-pisz tu z nami tu sa same staraczki wiec jest razniej:tak:nie czuj sie bezdomna i pusta-doczekamy sie i my ;-)
a co do Twojej szyjki i tempki-to ...cuda wianki:sorry:dzialajcie ,staraj sie nie patrzec na objawy szyjki skoro jest tak "dziwnie"..
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za Ciebie:tak::-)

LILU- za Ciebie tez trzymam &&&&&&&&&&&&&&& i oby sie udalo-ja bralam Duphaston ,ale jak juz zaszlam w ciąże bo pierwsza stracilam i ginek dal zapobiegawczo..
Lilu, witamy i trzymam mocno &&&&&&&&&&

zapomnialam Wam posiwedziec, startuje do Rady Miasta, wczoraj mielismy konwent w Wawie, a dzis oficjalne otwarcie kampanii, bede w TV:rofl2: szkoda, ze tylko w regionalnej, no ale tzrymajcie kciukasy, moze sie uda. a w przyszlosci bede pierwszym prezydentem RP - kobieta ;-)

milej niedzieli
KATTY- :szok::szok:no prosze-się porobilo:-D:-Dfajnie juz poznać przyszlego Prezydenta:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

macie pozdrowienia od mojego mezucha. Zaluje, ze nie jest kobieta, bo by z Wami z przyjemnoscia popisal, jak slucha moich relacji to sam sie wkreil ;-)
Pozdrowienia dla męża;-)
a w weekend zawsze sa pustki-rodzinnie sie spędza,męczy mężów,spaceruje itd...jutro prodkcja ruszy:tak:

pozdro dla wszystkich:-p

reklama
Do góry