reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

reklama
No to i ja do WAS dołączę hehe też dzis sie lekko spiełam z moim, powód błachy ale mój musi mieć po swoijemu, po swojej myśli,... echh i przez to ze się spieszył i foch do pracy nici z bzykania.
I tu mam pytanko do was. Wczoraj w nocy koło 1 hhe się sexiliśmy czułam jajniki... dziś tez czuje... niby owu wg cyllku 33dc ma być za 6 dni ale juz cos czuję mysliscie ze żołnierzyki we mnie od wczoraj se grzecznie czekają? dodam ze czułam wczorajmokro i dzis lekko nawet troszku na bieliźnie miałam... mam doła ze jak to ten moment to nici bo go nie ma i przez focha.. ech ci faceci gorzej niż dzieci... i na dodatek wtedy kiedy nie trzeba....i teraz se siedzę sama. Nudze sie i nie wiem co mam robić

Zuzu to dzis mamy jakiś wiatr spięć, masakra z tymi facetami. Ja myslę, ze jak u ciebie mokro to armia w gotowości stoi. Mnie dzis tez lewy jajnik rwie i myslę jak to zrobic żeby P wykorzystac mimo sprzeczki. U mnie ze sluzem miernota a raczej marnota a bobosexy były przedwczoraj i dzis przydałaby sie dolewka. zresztą planowaliśmy co dwa dni żeby trafic przez te moje cykle.....

Łooooo dziewczyny, a co Wy się tak z tymi chłopami kłócicie dziś? :eek:
Ja z moim na szczęście dziś fajnie spędziłam czas, na spacerze byliśmy, ale widzimy się tylko w weekendy, to nie ma czasu na kłótnie ;-)
musia, witaj!
lilou, co do duphastonu, to mogę Ci podpowiedzieć, że to prawda z tym, czego się dowiedziałaś - należy brać go dopiero po owu, bo inaczej może zablokować. Aha, i ten lek może podwyższać temperaturę też.
A gdzie moja ukochana Mononoke??? :-)
Wisienko, witam się i z Tobą :) nie martw się Kochana, każda ma gorsze dni. Ja stoję w tej kolejce po dzidziusia już od roku i tak jak Ty jestem po poronieniu w 8 tyg, dlatego doskonale wiem co czujesz. Całuję, trzymaj się, kiedyś na pewno nam się uda!

Ja się muszę przyznać, że nam ostatnio bardzo często zdarza się kłócić :( Jak jest dobrze to jest super, a jak się kłócimy to czasem żałuję... ah szkoda się nakręcać.... My jesteśmy po prostu identyczni-oboje zawsze chcemy postawić na swoim, oboje uparci jak osły.... czasem brak mi już sił...

kahaka dziekuję słońce. Ja już stoję od lat wielu, może nie w doslownych starankach ale w pragnieniach i opadających z bezsilności rekach. Kiedy juz znalazłam szczęście( mojego Pola) i planowalismy dzidzię okazało się ,ze musze sie leczyc lekami które uszkadzaja płód, więc polecialy anty i dłuuuugi okres kwarantanny. Potem zaczeły sie staranka i był Dzwoneczek a potem to juz wiesz... Trwa to wszystko juz 3 lata prawie i naprawdę wierze, że w końcu sie uda.Skompletowałam przez te lata kolekcje magazynów dla przyszłych mam i kolekcje książek a o ciąży i porodzie wiem pewnie prawie tyle co lekarze. Byłam niania dla dzieci kolezanek i ciągle marzyłam o własnej dzidzi. Na pewno się nie poddam. A jak sie poddam to walnijcie mnie po dooopie niech sie ustawię znowu!
Martusia no cóz ogień i ogien jak sądzę!!! Przynajmniej masz się z kim kłócić. Pol nie bardzo umie....

reklama
Do góry