reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

reklama
mama, coś Ty, dalej jestem podekscytowana :-) już nie mogę się doczekać, jak odbiore prawko i będę śmigać. Wprawdzie na razie nie mam czym, hehe, ale o tym nie myślę ;-)
Martusia, widzisz, ja z moim to z kolei przeciwieństwa, i jak już się zetniemy to też masakra. Nie wiadomo co gorsze :eek:

Martusia ciesze sie kochana, wychowywałam go sama przez pół zycia i jestesmy baaardzo związani ze sobą ale to juz kawał chłopa i nie bardzo potrzebuje mamusiowania. :tak:Za niecały rok chce iść do wymarzonego liceum z internatem:szok: bo daleko od Wro iiiii, skończy sie w ogole mamusiowanie.:crazy: No i nie chcę raz żeby został sam na świecie bo ma tylko mnie:tak: to raz a dwa chciałam miec zawsze 3 dzieci a teraz marze zeby miec chociaz dwojkę.:tak: No i Maciek nie jest synem Pola, chciałabym miec z nim może to głupio zabrzmi, wspólne dziecko:zawstydzona/y:. Zwłaszcza ,ze sprawdził sie jako ojciec i chce mu dać dziecko. :-)
Inaczej zostaniemy sami za rok czy nawet trzy po liceum a świat bez dzieci jest pusty...:baffled:
Jak masz ochote zobaczyc moje dzieciatko to zapraszam na nk.http://nk.pl/#main
mama oj trzymaj trzymaj ja juz przepraszałam ale klasycznie nadął sie jeszcze bardziej:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Ostatnia edycja:
A tak w ogóle to nadal jestem szczerbata-w czwartek mam konsultacje u prywatnego dentysty i się okaże czy ząb będzie mnie kosztował 300zł czy więcej... jak więcej to chyba nerkę będę musiała sprzedać żeby go wstawić... całe życie pod górkę :( W ogóle jesień się zaczęła, zimno i brzydko i od razu mi się depresja włącza...

oj ja się spiełam pod koniec dnia jak juz do pracy wychodził ze malo czasu ma i nie bedzie bzykkk.... a dzień udany zakupowy ze tak powiem sweterek, cyckonosze, tuniczka, geterki...., i szaliczek...... jednak wiedziałam ze ten piękny dzień sie skonczy.. ale żeby tak bez sexa na noc....?1?:szok:
A co myślicie oo tym ze codziennie jest sex. Znaczy ok 24 h na bank odczekany ja juz nie wiem , bo niektórzy mówią ze w owu codziennie powinno a niektórzy ze co 2 dni ale moj nie wytrzyma co 2 no jutro bedzie tak... hehe
A może tak ma być na przeczekanie z meżem, ze sie zafochaczyliśmy hehe. Moze wkońu jego armia siłę podwoi hehe i jutro trach. Tylko ja jutro mam starszny dzień do pracy i z pracy godz w domku i do pracy i po 20 w domku... echh i teraz nie wiem czy lepiej rano się sexić ale nie poleże no chyba ze z pol godz, czy czekac az do wieczorka... co radzicie?? plis....

reklama
kahaka ja ma dośc auta szczerze mówiąc ale jak dostałam prawko to byle ise wbić za kierownicę, czegokolwiek
Martusia to życze, zeby to było jak najmniej. U nas pogoda była przepiekna dzisiaj ale jak sie robi szaruga to tez deprecha
mama czekam na Twój pozytywny teścik bo z niego sobie wróżę.
zuzu ja tez słyszałam , ze co dwa dni a jak masz dobry sluz to armia pożera go i zyje, no chyba , ze sluz do dooopy to im łebki odpadają i nici z moruli.

Do góry