reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

reklama
No ponooć tak jest ze jak się człowiek stara to nie wychodzi a jak odpuści to luz tylko weż tu odpuść, jak bardzo sie pragnie i myśli o tym.... ech... dól i juz i tak zjadałam juz poł ptasiego mleczka, sałatkę owocową. Oj chyba czeka mnie deprecha i tyle... brzuch boli znaczy jajniki czuje a moze przez przeziebienie bo miałam kaszel <już brak> i katar.... dół dół dół.... jak na ostatni cykl 36 dniowy dziś 14dc to za wszesnie na owu... jestem zła... chyba już odpuszcze .... całkowicie....

Heh kochane patologia jest to mieć ósemke każde z innym 3 w domu dziecka i pić bełty pod sklepem. Ja bym takiemu komus to chyba mordeczke otłukła jakby powiedział , ze 3 to patologia. to moje marzenie . No!!!
Wykąpałam sie i zaraz bedziemy oglądac filmiki. Zawieszenie broni nastapiłao. Licze na bzykanko.
zuzu ja myslę, ze oral nie zabije chyba chodzi o uzywanie sliny w jako lubrykantu. Bo w innym wybadku to połowa dziewczyn nie miałaby szans na zajście w ciążę albo i 90%.
mamulko dryndnij jutro wieczorkiem,ok?? A jak noga Toma?

Wisienka, zaprosilam Cie do znajomych :) wygladasz z synkiem jak mlodsza siostra, wlasnie ogladam zdjeica, chyba w wakacje Italia sie klaniala, zawiesiliscie kludeczke?

reklama
chce mi sie płakać........................... Dzieki dziwczyny....
kiedyś czytałam chyba u bladplatyny ze ogladała jakis filmik o ciązy i poczuła ciepełko w brzuszku... ja tak ostatnio mialam, ale myśle, ze to za wczesnie... choć myslalam ze okres mi się skończył i sie kochałam z mężusiem i mialam jeszcze plamienia... może szyjka byla otwarta..i by się tam małe żołnierzyki dostały... ech wpadam juz w paranoję... dól i tyle i sama w domku na dodatek ech.......

Do góry