reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

Martusia, oby kiełbaska była, smacznego :)

Katty o co chodzi z ta babcia, bo ja niestety nie w temacie :(

Mononoke, no to nieźle, ja miałam dziś nadrobić co pisałyście wczoraj ale jakoś się nie udalo :D

reklama
LILITH specjalnie dla Ciebie powtorka ;-)
w zeszla niedziele, skacowana pojechalam z nia na pogotowie, zatrzymali ja na chirurgii stwierdzajac niedroznosc przewodu pokarmowego, wszysko bylo super, ale po operacji zbzikowala.... widzi, slyszy rozne dziwne rzeczy... mam nadzieje, ze to szok pooperacyjny, czy reakcja na jakis lek, bo nie wyobrazam sobie takiego zycia...

Katty, bardzo mi przykro.. moja prababcia nim umarła też dziwne historie opowiadała, nie poznawała nikogo i wpadała w paniki.. Mam nadzieję, że to będzie szok pooperacyjny bądz też reakcja na lek. Rozmawiałaś o tym z lekarzem? Posznupaj po necie za skutkami tych leków, które ona przyjmuję. Życzę Ci by to jak najszybciej minęło i babcia wrócila do zdrowia :)

Martusia, no to mama juz na pewno Ci przywiezie :D

Moja mama po operacji widziala fruwajaca paprotke na suficie.... ale jej przeszlo na drugi dzien :/ Moze babci musi to zajac troche wiecej czasu. Dojdzie do siebie nie martw sie:*

dzieki dziewczyny, wlasnie jade do niej. musi przejsc, nie ma innego wyjscia, bo dostanie kopnaika ode mnie... ;-) najgorsze, ze to ona mnie wychowala, rodzice caly czas byli w pracy, a ja z nia miszkalam, przykro mi jak na nia patrze... a to byl atak inteligentna kobitka, po niej mam charakterek i ciagotki do polityki... kiedys byla pierwszym sekretarzem w lodzi, swietnym prawnikiem, a teraz... gada cos o Al Kaidzie... masakra. dobra dziewuszki, lece, odezwe sie wieczorkiem

WIELKIE BUZIOLE DLA WAS :* MUAAAAAAAAAAAAA

Katty, musisz być dobrej myśli. I niestety pamiętaj, ludzie się starzeją.. i ważne byśmy zapamiętali ich najlepsze cechy :) Trzyma się dzielnie.

Ja za godzinę zbieram się na wizytę z pielęgniarką, fajno, przynajmniej mąz będzie szybciej w domu :D

BABY, ALE SIę ROZPISAłYśCIE!!!
Musialam sobie na kartce zapisywać, co mam której odpisać!
Ja dziś po pracy byłam u kumpeli, która ma córeczkę (rok i 8 m-cy) Maję. I ona jest taka super, mówi na mnie "ciociu, oć" i w ogóle jest świetna i bardzo mądra. Poszłyśmy na miasto i kupiłam sobie torbę czarną (mąż pozwolił zaszaleć po zdanym prawku :-D).
kacha10, póki co z Twoich temperatur nic nie wynika- tzn. nie można stwierdzić, czy owu była. Być może dzisiejszy spadek temp. to dobry znak. A jeśli jest śluz, to się staraj. O testach owu już Ci pisałam - to strata kasy, mogą dawać mylne informacje. Ja np. w każdym cyklu przed owulacją mam przynajmniej jedną "przymiarkę" ze śluzem.
lilou83- oczywiście, że jest sens mierzyć!!! Ja brałam progesteron w drugiej fazie cyklu przez pół roku i mierzyłam temp i wykresy miałam ładne.
Martusia, Pajacyka klikam codziennie ;-). Ale Cię naszlo na kiełbasę, hehe :-D
katty, zdrowia dla babci!

reklama
Witam się dziewczyny po pracy ale wpadam tylko chwilowo bo jeszcze zakupki i obowiązki. Wpadne wieczorem na dłużej. Napiszę tylko, ze mi znów się kiełbasi bo dostałam plamienia, lekko rózowego a raczej brzoskwiniowego, 20dc. Czyli powtórka z rozrywki. Spadam na zakupki do potem!

Do góry