reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

reklama
Zamiast się seksić to na necie siedzą :-p:-D:-D

Trzymam za was kciuki babeczki baaardzo mocno, chcę aż u siebie słyszeć okrzyki boboseksowe :-D:-D:-):-p A przynajmniej tak, żeby sąsiedzi słyszeli :-p

A tak poważnie, ja właśnie dałam sobie całkowicie na luz, nie miałam objawów niczego, dni płodnych, owulacji, śluz był do doopy, nawet kupiłam testy owulacyjne i skreśliłam cykl, w którym się udało. A potem, potem to już inna bajka :-)

Ślę jeszcze fluidki, to ostatnie z 10 tygodnia, jutro ruszamy z 11 :-) Czas tak szybko leci, że nie zdążę się psychicznie przygotować do ponownego macierzyństwa a to będzie już :szok: Czego i wam życzę!!!!!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Poziomki ktoś widział może?

Kochana ani Poziomki ani Misia się do nas tu nie odzywają, a juz pisałyśmy z MOnonoke na majówkach.. :(

Dać na luz to prawda, tak 2 razy wcześniej zaciążyłam, ale ja bym bardziej się stresowała nie mierząc np. temperatury, bo jednak wole wiedzieć kiedy ma być @ a kiedy się spóźnia na prawdę. W dodatku w moim przypadku nie możliwym jest nie patrzeć czy są dni płodne bo je po prostu widzę i czuję..

Czesc dziewczynki,
Ale mam ochote na przytulanki... masakra, mowie wam :D
A tu @ dalej i predko sobie nie pojdzie :/ No i musze czekac... Hope wysylaj codziennie te fluidki bo dzisiaj to ja jeszcze nie skorzystam :>
Poki co zmykam pracowac dalej, odezwe sie wieczorkiem:)
Buziaki:*

Rany, tyle nas na tej nk ze ja juz nie wiem ktora jest ktoa i to jeszcze dziewczyny z roznych watkow :> :D Mozeby to tak pogrupowac bo ja nie wiem ile maksymalnie moze miec jedna klasa :D

reklama
Do góry