reklama
M
musia05
Gość
musia, fakt, nauczyciele nie zarabiają może najlepiej, ale ja swojej pracy bym nie zamieniła na inną. Po prostu to lubię i dobrze mi w tej szkole.
Podoba mi sie takie podejscie i jezeli tak jest to super
Dziękuję 
Już wiem, że nie zaszkodzą i myślę, że nie zakłóci skoro wcześniej je brałam i było ok. No ale to się okaże w najbliższych dniach
Ważne teraz bym się lepiej poczuła, bo ciężko tak funkcjonować
Jedyny plus z tego, że mąż musi wziąć wolne na sobotę
Już się cieszę, w końcu go będę miała na weekend w domu a nie tylko w niedziele.
Ciekawi mnie tez, dlaczego mam być na czczo.. na czczo to szłam pod narkozę a nie znieczulenie.
Co tam u was w ogóle się dzieję??
Już wiem, że nie zaszkodzą i myślę, że nie zakłóci skoro wcześniej je brałam i było ok. No ale to się okaże w najbliższych dniach
Ważne teraz bym się lepiej poczuła, bo ciężko tak funkcjonować
Jedyny plus z tego, że mąż musi wziąć wolne na sobotę
Ciekawi mnie tez, dlaczego mam być na czczo.. na czczo to szłam pod narkozę a nie znieczulenie.
Co tam u was w ogóle się dzieję??
Wisieńka
Fanka BB :)
Witajcie dziewczyny. W końcu po pracy.Mam dzis doła bo nic nie idzie jak powinno. W takim tempie to ja na pewno targetu nie zrobie i kasa będzie maleńka przed samymi świętami.
U mnie tempka coraz mniejsza, kupiłam nawet w aptece termometr zwykły bo moze ten elektroniczny oszukuje. Ale zmierzyłam po południu pod pacha i 36.2.
Chyba owulka w tym cyklu nie wystąpiła. Kłuje mnie nadal prawy jajnik. Burza w głowie od tego.
Lilth u mnie antybiotyki nie mieszały w cyklu ale wiem, ze wszytsko w tym wypadku zalezy od organizmu. Współczuje kłopotu z zębami. ja mam na szczęście w rodzinie dwóch stomatologów to nie wydaję kroci ale ceny są masakryczne.
Mononoke ja bym tez chciała wakacje mnie kusza, teraz dwa lata nie byłam na normalnym urlopie i po prostu wariuję. Zmęczenie materiału.
katty o jejuś. U nas tez zimno. Co wy bidulko zrobicie w nocy z tym kominem????
U mnie tempka coraz mniejsza, kupiłam nawet w aptece termometr zwykły bo moze ten elektroniczny oszukuje. Ale zmierzyłam po południu pod pacha i 36.2.
Chyba owulka w tym cyklu nie wystąpiła. Kłuje mnie nadal prawy jajnik. Burza w głowie od tego.
Lilth u mnie antybiotyki nie mieszały w cyklu ale wiem, ze wszytsko w tym wypadku zalezy od organizmu. Współczuje kłopotu z zębami. ja mam na szczęście w rodzinie dwóch stomatologów to nie wydaję kroci ale ceny są masakryczne.
Mononoke ja bym tez chciała wakacje mnie kusza, teraz dwa lata nie byłam na normalnym urlopie i po prostu wariuję. Zmęczenie materiału.
katty o jejuś. U nas tez zimno. Co wy bidulko zrobicie w nocy z tym kominem????
Wisienko, tylko mi się tu nie poddawaj, jak tempka ciągle spada to pewnie czeka i przymierza się wszystko do owulacji. Ja też musiałam dłużej czekać. Z tego co widziałam, w tym miesiącu wiele dziewczyn ma jakieś cyrki z cyklami i wykresami. Oby tylko się pomyślnie zakończyły.
I nie smutaś się, zawsze się wszystko układa
I nie smutaś się, zawsze się wszystko układa
=
TRzeba bylo zostac nauczycielem to mialabys wakacje
Wisienka a Ty czym sie zajmujesz?:>
A a propos owu - nie licz, tylko na zywiol
a a propos nk, Twoj syn faktycznie wyglada jak Twoj brat
Ostatnia edycja:
blondplatyna
Witam się z wami!
I przesyłam moc ciążowych wirusków ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Która następna w kolejce do testowania?
I przesyłam moc ciążowych wirusków ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Która następna w kolejce do testowania?
Wisieńka
Lilith u mnie dziś 21dc. Myslisz, ze możliwe, ze owu dpoiero przylezie. Cóz zmolestuję jeszcze Pola choć szczerze juz sama mam dość.A Twoja owu w którym dniu była.
Mononoke Niech bogowie błogosławią ciebie i twojego męża i obdarza was licznym potomstwem za słowa przemiłej treści. Ciesze się, ze młodo wyglądam, cóz mąż młodszy sporo,więc super, ze natura mi pomaga.W czerwcu skończe 35 lat. Tez dlatego zalezy mi na szybkim fasolkowaniu.
A z tym nauczycielstwem to masz racje, trzeba było ale się było głupim...
blondplatyna dzieki za fluidki, czerpie pełną reką.
Mononoke Niech bogowie błogosławią ciebie i twojego męża i obdarza was licznym potomstwem za słowa przemiłej treści. Ciesze się, ze młodo wyglądam, cóz mąż młodszy sporo,więc super, ze natura mi pomaga.W czerwcu skończe 35 lat. Tez dlatego zalezy mi na szybkim fasolkowaniu.
A z tym nauczycielstwem to masz racje, trzeba było ale się było głupim...
blondplatyna dzieki za fluidki, czerpie pełną reką.
Mononoke, to Ty tak z mężem chodzisz i ludzi obgadujesz?? ;> nieładnie 
Ostatnio pisałaś, że dasz znać we wtorek co się stało i niestety nie wiem czy już napisałaś i mam się wybrac na poszukiwania, czy Ci się zapomniało ;p
Wisienko, Ty tak nie kombinuj. Kahaka może potwierdzić, jak miała długi cykl z powodu opóźniającej się owulacji
Działaj, cieszcie się sobą, w ten sposób wpadniecie na ten dzień co trzeba
U mnie 14, 15 dc. Ale zawsze było 11,12 więc początkowo trochę niepewna byłam co do tego cyklu. A przyjść, przyjdzie na pewno, trzeba być dobrej myśli i przytulać się ile wlezie

Ostatnio pisałaś, że dasz znać we wtorek co się stało i niestety nie wiem czy już napisałaś i mam się wybrac na poszukiwania, czy Ci się zapomniało ;p
Wisienko, Ty tak nie kombinuj. Kahaka może potwierdzić, jak miała długi cykl z powodu opóźniającej się owulacji
Działaj, cieszcie się sobą, w ten sposób wpadniecie na ten dzień co trzeba
U mnie 14, 15 dc. Ale zawsze było 11,12 więc początkowo trochę niepewna byłam co do tego cyklu. A przyjść, przyjdzie na pewno, trzeba być dobrej myśli i przytulać się ile wlezie
Ostatnia edycja:
reklama
A z tym nauczycielstwem to masz racje, trzeba było ale się było głupim....
No popatrz a mnie sie wydawalo, ze jest starszy
blondplatyna moglabys tych fluidkow tak nie rozrzucac na prawo i lewo? Bo potem braknie dla mnie a ja chce w tym cyklu zostac mamusia!
kahaka gdzie jestes?
co z poziomka?