reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

reklama
Kochana, z zielonkawym sluzem to Ty biegniesz raz dwa do lekarza !!

A ja się ewakuuje na chwilkę, bo mój piekny wraca i trza cos zjeść.

Więc póki co miłego i że tak powiem: zaraz wracam :D

Agusia, jak zielonkawy, to niestety pewnie infekcja :baffled: leć do gina! Wpisz sobie w wyszukiwarkę i wyskoczy Ci sporo, zrobiłam przed chwilą tak, ale nie wiem, czy mogę tu linki podawać.

Jestem jestem tylko moj wrocil z budowy i sie nim musialam zajac :D (bez skojarzen - kolacje robilam, zmywalam, prasowalam itd itp)

Kahaka nieladnie z tym wuefista!!! Ja Ci dam!!!!! cicha woda.... :D
Agusia no chyba sie obraze! Zapomnialy o Tobie? pfffff focha zaraz zrobie wielkiego i na tym sie skonczy! <pfffff> a z tym sluzikiem to dziewczyny maja racje niestety ....

Moj maz tez czasem podglada codo was pisze:p Nawet twierdzi ze wole was od niego :D bo w nocy zamiast spac to BB :D

zuzu, mam to samo :-D
Mononoke, ten wuefista, to zajęty i zakochany ;-) fajny kumpel z niego, jeżdżę z nim do pracy i zawsze wesoło mamy :-D ale nic z tych rzeczy, hehe, to tylko żarty ;-) chociaż...coś jestem mu winna za te codzienne dojazdy hahahaha :happy:

reklama
Do góry