reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

Witam sie wieczorowa pora! Monoke, kahaka, zuzu ja tez tak ja Wy uwielbiam swoja prace, niestety pracuje na nie pelnym etacie bo godzin brak i nie wiem czy w moim przypadku da sie pracowac w szkole na dluzsza mete.sama nie wiem co mam robic. wszedzie licza sie znajomosci, ktorych za b. nie mam.jak przyjdzie nowa reforma to chyba polowa nauczycieli potraci prace.w dodatku ten cholerny niz ktory dlugo sie bedzie utrzymywal.
Kahaka jutro Ci napisze te temp.dobrze pamietasz- wczoraj mialam 36,3 a dzis 36,6.test owulacyjny dalej pozytywny (juz od 3 dni).dzis mamy odpoczynek a jutro znow staranka.dobrze, ze prosiaczka oswajasz, trudno patrzec jak zwierzak sie boi ale faktycznie w koncu musi sie przemoc i oswoic.na pewno w krotce Ci sie uda.
Lilith wspolczuje Ci z powodu zabkow.wylecz je sobie, zeby potem nie miec problemu w ciazy. ja co prawda w lutym poblombowalam zeby, bo myslalam ze zaraz zaciaze i nie chcialam miec zadnych problemow ale mi sie nie udalo i w pazdzierniku zapisze na wizyte na przeglad.ja to mam swira na punkcie dbania zebow i jak mi wychodzi malutka dziurka to tragizuje.

reklama
kacha10, ja niby jestem na cały etat, ale tylko na zastępstwo niestety i umowę mam tylko na ten semestr. A od lutego...nie wiem co z sobą zrobię :-( Mieszkam w małym miasteczku, etatów brak.
Martusia, masz mnie w znajomych ;-)

Spadam dziewczynki, słodkich snów!

na chwilke wpadłam , powiedzieć dobrywieczór i poczytać co u Was.

Mononke - no ty mnie rozbrajasz. Jak się nie kłoci z kahaką, to wyznają sobie miłośc aż wkońcu zastrzeliłaś mnie swoją historią z uczelni> Nie no - REWELKA :)
Co do słodyczy to ja stwierdzam że jestem słodyczoholikiem co przekłada sie na moją wagę (174 cm wzrostu i coś ok. 75 kg wagi ;). Ale zawsze jak mnie nachodzą wyrzuty sumienia to sobie tłumaczę że życie jest za krótkie żeby sobie odmawiać jeszcze przyjemności...:happy:
A co do nk to ja już jakieś pół roku temu usunełam moje konto bo zbyt dużo niepowołanych osób wchodziło na mój profil (np była dziewczyna mojego męża itp.) i mnie to zaczęło wkurzać. No i teraz próbuję rozgryźć facebooka:confused:
U mnie na suwaczku okres płodny, w rzeczywistości dalej objawów płodności brak :no:
Buuuuuu:oo:
No naraze się odmeldowuję , biegnę uśpić Małego, później jeszcze może męża wykorzystam i pewnie wpadnę (mmmm.... jak ja bym chciała wpaść :-p) do Was jako ostatnia, ok godz. 23-24ej .

A ja sobie leże sama ogladam usta usta :-) ale coś oczka mi sie strasznie Kleja wczoraj gorszy dzień a dziś bardziej zmeczona i cały czas lekko boli mnie brzuch jak na @ nie wiem już nic

Kahaka znam ten bol. ja na zastepstwo pracowalam 3,5 roku, teraz mam umowe na siebie do konca sierpnia. a potem jak beda godz. to cos tam dostane, ale etatu nie bedzie.dlatego chce teraz zaciazyc poki cokolwiek mam.Kolorowych snow.

KAHAKA: ale ja jestem głupia... pytam P czy B, ty mówisz P a ja, że: a to Cię nie mam haha boże co za łoś ze mnie hehe
NIKITA: też mam facebooka... I powiem szczerze, że zdecydowanie go wolę od nk :)

Martusia, ja na facebooku dopiero od niedawna i jeszcze dokładnie nie rozgryzłam programu. :)
A ja zamiast usypiać Młodego, to sobie właśnie zamawiam soczewki kolorowe. Waham sie między zielonym a błękitnym kolorem.... A tak żeby sobie poprawić nastrój. Mój mąż poleca mi żebym zamówiła te o kolorze: red devil :szok: No przemyślę to jeszcze....
Heheh, no właśnie mały wygonił moja psinkę z jej kosza i sam się tam kładzie spać. No to chyba znak że muszę kończyć...

O, dzisiaj ja pierwsza :-)
Witam się i zarazem żegnam, bo do pracy czas...Jednak nie jadę dziś do Wawy, więc będę po południu. A więc droga Mononoke, nie płacz już :-p

O, dzisiaj ja pierwsza :-)
Witam się i zarazem żegnam, bo do pracy czas...Jednak nie jadę dziś do Wawy, więc będę po południu. A więc droga Mononoke, nie płacz już :-p
Ciesze sie, ze bedziesz :) Juz myslalam, ze mnie zostawisz na caly dzien ;(
A ja mam 3 dni wolnego :D moge sie zajac robota w domu wreszcie:p

A wy sie smiejecie z tej mojej historii a ja w ten dzien to ataku szalu juz dostalam bo myslalam ze zwariuje..... taka zla bylam :/ A 5 minut pozniej i musialabym placic kase za przedluzenie terminu skladania indeksu :/ Wystarczy juz ze stracilam stypendium przez jednego pajaca:/

reklama
Witajcie, ja dzis do pracy wkoncu na prawie12ta. Juz sniadanko pochlonelam ale się zastanawiam z tym moim bólem brzucha czemu mnie boli czasami a wieczorami coraz mocniej dziś mam 17dc wczoraj wieczorem bolał mocniej i zrobiło mi nie niedobrze ale nie wmawiam sobie że to ciążą tylko jak na 17dc to za wczesnie. Zastanawia mnie tylko jedno,bo kochalam się z mezem po okresie a jeszcze były Plamienia i tak Se myślę że może szyjka była otwarta i mogło dojść do zapłodnienia w 6 dc ? Nie nakręcam się ale nigdy tak nie miałam wątpię że to fasolka choć bardzo bym pragnęła już co myślicie

Do góry